pátek 9. října 2015

X-men: Apocalypse - oficiální synopse zveřejněna, o čem tedy film bude?

Žádná velká překvapení zatím nečekejte, X-men Apocalypse bude přesně o to, o čem jsme čekali, jen teď je to oficiální. Nicméně, je dobré mít v tom jasno, takže tady to máte černé na bílém:

První a současně nejmocnější ze všech mutantů, Apocalypse (Oscar Isaac), se po tisíci letech probouzí. Zvyklý na to, že k němu vzhlíží všichni jako k Bohovi, je ale nespokojen se současným stavem světa a rozhodne se nastolit nový řád. na svoji stranu získá několik mutantů, mezi nimi i Magneta (Michael Fassbender), a pustí se do realizace plánu. Zabránit jim v tom může jen Raven (Jennifer Lawrence), která pod mentorským vedením profesora X (James McAvoy) vede do boje tým mladých mutantů.

Téma: X-meni na filmovém plátně: Který díl byl nejnejdražší? Jaký nejvýdělečnější? A který nejvíce chválený?

Kromě těchto herců a postav nás dál v X-men: Apocalypse čekají i Beast (Nicholas Hoult), Rose Byrne jako Moira MacTaggert, Evan Peters jako Quicksilver, Lucas Till jako Havok a nováčci Alexandra Shipp jako Storm, Sophie Turner jako Jean Greyová, Ben Hardy jako Angel, Tye Sheridan jako Cyclops, Olivia Munn jako Psylocke a Lana Condor jako Jubilee.

Premiéra 27. května 2016.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: 

Sága X-men: Co na ní milujeme a co se nepodařilo?

X-Men: Apocalypse: Představitel ústředního zloducha Oscar Isaac vypráví o své postavě

1 komentářů:

  1. Chyba mi Wolverine :( Daleko radsej by som jeho videl ako vodcu odboja, nez Raven.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.