sobota 12. září 2015

Star Wars: Episode VIII - která z těchto dvou hereček se objeví v dalším dílu?

Tatiana Maslany
Přípravy na natáčení Star Wars: Episode VIII nabírají na obrátkách. Už jsme vás informovali o plánovaném prvním natáčení v září a teď tu máme další zprávu. Jména dvou hereček, které jsou na shortlistu pro osmou epizodu.

Původně byla na tomto shortlistu jména tři, ale Olivia Cooke byla obsazena do Spielbergova filmu Ready Player One a její šance na účast tudíž velmi klesly z čistě časových důvodů. Ve hře jsou tak nejspíš už jen dvě jména - Tatiana Maslany a Gina Rodriguez. Tatiana Maslany je známá z Orphan Black, Gina Rodriguez zase z Jane The Virgin. Tatiana by zřejmě měla mít o něco větší šanci na úspěch.


Gina Rodriguez
Všechno se ale rozhodne koncem září, kdy by se obě herečky (a případně ještě nějaká další, vzhledem k tomu, že Cooke je asi ze hry) měly zúčastnit zkoušky s Johnem Boyegou. Testovat se nebude ani tak jejich talent jako spíš vzájemná chemie s Johnem - což vyvolává spoustu otazníků. Johnova postava by totiž měla mít v Síla se probouzí zřejmě srdeční vztah s Rey, kterou hraje Daisy Ridley. Vstoupí tak do hry konkurence nebo snad Rey z příběhu zmizí? A bude nová postava dcerou některé z výrazných postav SW universa nebo úplně novou postavou?

Osmá epizoda Star Wars bude dílem Riana Johnsona, který si napíše i scénář. Hlavního padoucha si střihne Benicio Del Toro, Premiéra nás čeká 26. května 2017.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.