sobota 12. září 2015

Kráska týdne: Cara Delevingne - kráska s hustým obočím

Uvidíme ji v Suicide Squad a zmiňovali jsme ji v dnešním článku o tom, kdo bude v tomto filmu hlavním padouchem, takže proč si  sní neudělat hezkou sobotu a poznat ji i jinak než jako šílenou superhrdinku s koblihou na čele.

Britská topmodelka a dnes už i herečka Cara Delevingne to měla poměrně jednoduché. Narodila se 12. srpna 1992 v Londýně do rodiny, jejíž dědeček byl kdysi vydavatelem časopisu Queen Magazine. Takže know how měla po ruce a s execentrickou povahou, pološíleným výrazným pohledem rámovaným výrazným obočím a tělem modelky by se musela hodně snažit, aby neskončila v kampaních těch nejslavnějších módních návrhářů a třikrát na obálce Vogue.
Cara rozhodně ví, že být jiná se vyplatí. Nezbavila se ani svého obočí a ani si nehraje na milou kočičku. Na hromadě fotek ji uvidíte dělat grimasy, ze kterých by měl komplexy i Jim Carrey, ale když chce, ví jak být sexy.


V roce 2012 svoji kariéru modelky nakopla vytouženým směrem ke hraní, když se objevila ve filmu Anna Karenina. Následně si střihla několik menších roliček po boku kvalitních herců (jako například vedle Daniela Brühla v S tváří anděla) a nakonec se dočkala ve filmu Paper Town (naše recenze) podle populární knihy Johna Greena. Její nespoutaná Margo definitivně filmovému světu potvrdila, že s touhle holkou se dá pracovat před kamerou a tak vzápětí skončila v Suicide Squad. Uvidíme ji také v Panovi po boku Hugh Jackmana a hlavně v jedné ze dvou hlavních rolí megaobří sci-fi produkce Luca Bessona Valerian and the City of a Thousand Planets. Pokud ji Besson opravdu natočí, je šance, že film bude obřím hitem a z Cary se stane velká hvězda. Času má zatím dost a stresovat se nemusí, protože všechno jde podle plánu a dokonce zvládá připravovat i svoji první desku.

















0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.