středa 12. srpna 2015

Star Wars: Žádné nové záběry ze sedmé epizody na akci D23 neuvidíme

Režisér J.J. Abrams zklamal fanoušky.

O tomto víkendu propukne akce nazvaná D23. Jedná se o expo věnované všemu, co spadá pod společnost Disney. Tím pádem se očekávalo, že se dočkáme i intenzivní promokampaně týkající se sedmého dílu Star Wars: Síla se probouzí.

Nakonec ale žádné nové momenty z filmu neuvidíme. To potvrdil sám režisér J.J. Abrams:

"Neukážeme žádné záběry ani z filmu, ani z natáčení nebo něco podobného. Na podzim vyjde trailer... Jsme nadšení z toho, že půjdeme na D23 a setkáme se s fanoušky, ale je to riskantní věc zkusit ve spěchu připravit záběry pro akci nebo událost, i když by to samozřejmě byla zábava něco ukázat."

Pokud se budeme bavit o tom, v jaké fázi film zrovna je, Abrams popsal situaci takto:

"Stále stříhám a pracujeme na pročištění sestřihu, ale je to nesmírně zábavné sledovat, jak z toho vzniká film. Všimnete si nějakých věcí, které nepotřebujete, určitých věcí, které můžete odstranit."

My sice na filmu nepracujeme, ale stejně si myslíme, že pár záběrů určitě ukázat mohli, jistě mají nějaký materiál, který by se dal fanouškům předvést. Je to pro nás trochu zklamání.

Na druhou stranu, samozřejmě se můžeme dočkat toho, že se objeví alespoň nějaké nové fotografie, plakát nebo něco podobného.

A podzim zase není tak daleko, takže se můžeme pomalu začít těšit na trailer.

Premiéry filmu se dočkáme 17. prosince tohoto roku.

3 komentářů:

  1. Stejně to dřív "za našich mladých let" bylo lepší.. Žádný ty internety ani jiný podobný věci nebyly a člověk šel na film bez nějakých očekávání, aniž by viděl byť jen záběr z daného filmu. Dneska už je to dostupný v mžiku a člověk když nechce, tak se stejně koukne (zvědavost je svině) a kdo nechce tuplovaně, tak se to k němu tak jako tak dostane... Takže je dobře že nic neukážou, ani trailer bych neukázal :D

    OdpovědětVymazat
  2. Strihame. Film je uz hotovy a ted strihame prodlouzenou verzi. Aby jste sli do kina. Pak si koupily dvd nebo brd. Avza rok po te vydame prodlouzenou verzi abyste utraceli znovu. Kdyz na tom tako vydelal lucas. Chce i disney.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.