středa 12. srpna 2015

The Raid: Americký remake akční pecky Zátah se odsouvá

No to je ale škoda, že?

Jasně, že to byla ironie. Všichni víme, jak remaky obvykle dopadají a snad jen největší optimisté na drogách věřili, že by se americká podoba indonéské pecky Zátah: Vykoupení (2011), alespoň částečně přiblížila kvalitám originálu .

Málokoho tak asi zklame zpráva, že se natáčení odsouvá. To potvrdil i Frank Grillo, který si ve filmu zahraje (ale ne hlavní roli). Do té tvůrci původně zvažovali Liama nebo Chrise Hemswortha, poté bylo oznámeno, že si ústřední postavu zahraje Taylor Kitsch.

Ale ani to nakonec neplatí, Grillo oznámil:

"Zátah byl svižným filmem a byla tam jedna postava, nesmírně důležitá postava, se kterou nebyli spokojeni. Není tu nějakých třicet vhodných maníků... vyžaduje to spoustu tréninku, spoustu tréninku bojovných umění. Nenatočí remake Zátahu, který je milovaným filmem, pokud nebudou schopni najít někoho, kdo zvládne fyzicky náročné scény a to se jim zatím nepovedlo. Myslím, že se k tomu vrátíme poté, co dotočím dalších deset epizod Kingdom. Potom se k tomu vrátíme."

Je určitě fajn, že v tomto případě nechtějí tvůrci jen známé jméno, ale někoho, kdo nebude vypadat k smíchu, když se bude pokoušet nakopávat zadky.

Ostatně, padl požadavek na to, aby choreografii zajistili stejní lidé jako v případě originálu a ten bude mít na herce jistě velké požadavky. Další trošku uklidňující zprávou je, že výkonným producentem je Gareth Evans, režisér obou Zátahů a film zaštítí XYZ Film, což je společnost, která stojí i za indonéskými originály.

Původně se mluvilo o tom, že by měl být film zasazen do blízké budoucnosti, ale aktuálně to vypadá, že scénář bude věrný předloze. Zatím se zdá, že režii má na starost Patrick Hughes, ale těžko říct, zda to stále platí, když byla produkce odsunuta. A možná by nebylo od věci kouknout se po někom jiném, přece jen, Hughes má na kontě třetí Postradatelné.

Pokud tedy americká verze vznikne, koho byste rádi viděli v hlavní roli?

1 komentářů:

  1. V hlavní roli bych viděl rád obyčejnýho člověka a v druhý Batmana.Já bych rád Bohdalovou s Donutilem,třeba v nějaký scéně kde zemřou hnusnou smrtí bez použití triků.Třeba by je mohl na sračky rozesrat kombajn ani by by to nemuselo bejt součástí děje,třeba jen na DVD nebo by se to jen mohlo stát a k tomu Rosák a Štancl.Ale nechci tam Batmana moc aby těm kundám nezved popularitu.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.