středa 12. srpna 2015

Trailerová lavina: Ukázka z dalšího Kurýra a trailer na Tarantinovu novinky The Hateful Eight

Nová videa lákající na chystané filmy.

To, že se chystá nový Kurýr možná bylo pro někoho překvapení. To, že si hlavní roli nezahraje Jason Statham bylo asi překvapení pro všechny a to nemilé. Ústřední postavu tentokrát ztvární Ed Skrein a právě on řádí v novém traileru.

Upřímně, ty drsné ksichty mu moc nežereme, ale v akčních scénách mu to docela jde. Ohání se slušně, navíc se zdá, že souboje budou stylově (a hlavně přehledně) nasnímané. Ovšem, vrásky na čele nám dělají některé hodně, ale hodně přepálené scény. Nedá se ale nic dělat, to je aktuálně v módě.

A pokud jde o příběh, o tom snad ani není třeba mluvit, je jednoduchý jako hlavní hrdinky Pobřežní hlídky.

Žádná pecka to zřejmě nebude a těžko se z toho vyklube důstojný přírůstek do série, ale snad by to mohla být alespoň slušná akční jednohubka.

Premiéra třetího září.



Tarantino westernový

Konečně jsme se dočkali ukázky z westernové řezničiny Quentina Tarantina The Hateful Eight. A jak je u tohoto extravagantního režiséra zvykem, je trailer hodně ukecaný. Nečekejte tak hromadu akce, ale spíše spoustu mluvení.

Ukázka nám představuje svéráznou partičku podivínů, které vévodí Samuel L. Jackson. Ten opět exceluje, ale ani zbývající členové obsazení se nemají za co stydět, strhnou na sebe dostatek pozornosti.

Pokud čekáte, že vás trailer usadí na zadek, tak asi budete zklamaní, spíše než oči si užijí vaše uši u zábavných dialogů.

Film dorazí do kin 8. ledna 2016.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.