středa 12. srpna 2015

Komiksové novinky: Constantine se objeví v seriálu Arrow. A seznamte se s dalším Flashem Jayem Garrickem na prvním promoobrázku

Tentokrát ze světa komiksových seriálů.

Seriál Constantine (recenze) se dočkal pouze jedné řady. Poté ho NBC zrušilo. Tvůrci se sice snažili najít projektu nový domov, ovšem marně. Očividně to ale neznamená, že Matta Ryana jako Constantinea už neuvidíme.

Bylo totiž potvrzeno to, o čem už se dlouhodobě mluví. Constantine bude mít prostor ve čtvrté řadě Arrowa. Jednání o tom probíhala už nějaký ten pátek, a přestože Constantine běžel na NBC a Arrow spadá pod The CW, nakonec to vyšlo. Jistě k tomu přispěl i představitel Arrowa, Stephen Amell, který se o to intenzivně zasazoval.

Matta sice uvidíme jen v jedné epizodě, ale lepší než nic. Díl ponese název Haunted a je popisována takto:

"John Constantine je exorcista a expert na nadpřirozeno a okultismus, který nosí opotřebovaný baloňák. Je to detektiv, mág a lovec démonů a poskytne kriticky důležitou pomoc Oliverovi, když šípy nestačí." 

Výkonný producent Arrowa Marc Guggenheim prohlásil:

"Jsme nadšení, že si Matt zopakuje svou roli Johna Constantinea v nadcházející epizodě Arrowa. Matt je nesmírně talentovaný herec a jeho ztvárnění milované postavy bylo vždy něčím, co jsme obdivovali. Představení magie a mysticismu v seriálu během této řady nám poskytne opravdu přirozenou příležitost přivést Johna Constantinea do ´Arrowa" a DC universa od The CW. Bude to třešinka na dortu pro všechny fanoušky Constantinea, kteří sérii nesmírně podporovali." 

A tady je krátký vzkaz Matta Ryana fanouškům obou seriálů.



První Flash

Zůstaneme ještě u seriálů od The CW. Konkrétně u The Flashe (recenze). Právě v něm uvidíme ve druhé řadě postavu Jaye Garricka. V komiksové předloze jde o prvního člověka, který používal jméno Flash.

V seriálu si ho zahraje sympaťák Teddy Sears a právě on je společně s dalším Flashem (Grant Gustin) na nové promofotografii, která odkazuje na obálku 123. dílů komiksu The Flash. A je to povedený kousek, přesvědčte se sami.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.