neděle 2. srpna 2015

Castingové novinky: Tak zahraje si Channing Tatum Gambita nebo ne? A který skvělý herec míří do šesté řady Hry o trůny?

Zprávy z castingových kanceláří.

Před pár dny se objevila překvapivá zpráva a to, že by se tančící a svlékající se Channing Tatum nakonec neměl představit v roli x-mana Gambita. To mnohé zaskočilo. Některé mile, protože ho nemají rádi, jiné nemile, protože Channing je aktuálně v kurzu a navíc se několikrát nechal slyšet, jak se na tuhle prácičku těší.

Nakonec se ale ukázalo, že herec z natáčení spin-offu k sérii X-Men neodchází, ale naopak podepsal smlouvu na hlavní roli a navíc se ujme pozice producenta. Podle všeho sice vyjednávání nebyla úplně hladká, narazilo se na pár sporných bodů, ale prý reálné riziko odchodu Tatuma nikdy nehrozilo.

Ostatně, nebylo by to z jeho strany příliš moudré rozhodnutí. Pokud film uspěje, měl by herec práci na pár dalších let jistou, protože by ho jistě 20th Century Fox cpalo do mnoha dalších projektů z mutantského universa.

Nadále pak platí, že režii zajistí Rupert Wyatt, scénář napíše Josh Zemuter (naváže na práci Chrise Claremonta) a premiéra je naplánována na 6. října 2017.

Další bezva přírůstek do herecké rodiny Hry o trůny

V kultovní a veleúspěšné seriálové Hře o trůny se prohání hromada kvalitních a ceněných herců. A v šesté řadě k nim přibude další. HBO totiž přizvalo na natáčení Iana McShanea. Ten už se stanicí spolupracoval a to na výtečném Deadwoodu a dopadlo to pro něj dobře, odnesl si Zlatý Globus.

Zatím nebylo upřesněno, koho si v sérii zahraje, takže v diskusi klidně uveďte své teorie. Premiéra šesté řady dosud nebyla přesně stanovena, dočkáme se jí někdy na jaře příštího roku.

3 komentářů:

  1. Podle mě by to mohl být jeden z Greyjoyů. Pokud budou chtít mít tvůrci 8 sérií, tak tuto dlouhou linku prostě vystřihnout nemůžou.

    OdpovědětVymazat
  2. Že by Victarion Greyjoy? Na Eurona bych ho netipoval, Ian nemá takový čur*čí provokativní zjev, jak si Eurona představuju. Pokud teda nedostanou zase DaD nějakou briskní ideu, že sloučí postavy, či vytvoří úplně novou...

    OdpovědětVymazat
  3. Nemá Hra o trůny náhodou premiéru furt tu samou neděli?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.