sobota 1. srpna 2015

Kráska týdne: Dania Ramirez - Nebezpečná slečna z Hrdinů, ještě nebezpečnější slečna z X-Menů nebo neškodná hospodyňka z Devious Maids

Rodačka z Dominikánské republiky má zajímavou kariéru.


Dania Ramirez se narodila v exotické Dominikánské republice a na rozdíl od mnoha jiných holčiček nechtěla být princeznou, ale herečkou. A měla štěstí, podobně jako spousty kolegyň z branže, i jí si všiml hledač talentů modelingové agentury, když pracovala v obchodě. Bylo jí teprve 15 let, když se začala objevovat v reklamách.

Později se tak dostala do New Yorku, kde se vrhla na studium herectví, ale také dokončila Montclair State University. Plus se intenzivně věnovala volejbalu a šlo jí to. Nakonec ale ve "Velkém jablku" nezůstala a znovu se přesunula. Tentokrát do Los Angeles.

První příležitosti dostala v hudebních videích, k vidění tak byla v klipech interpretů jako je Jay-Z, De La Soul, Santana nebo Wisin & Yandel.

Pokud jde o televizi, tak si ji můžete pamatovat z menších rolí v Buffy: Přemožitelka upírů nebo šesté řady Rodiny Sopránů. Více prostoru pak dostala v Hrdinech nebo ve Vincentově světě a aktuálně má jednu z hlavních rolí v sérii Devious Maids od tvůrce Zoufalých manželek Marca Cherryho.

Filmovou kariéru odstartovala v roce 2004 (předtím měla jen pár "štěků") projektem Nesnáší mne, zápornou roli si střihla v X-Men: Poslední vzdor (2006) a zahrála si i například v Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012).

Nepřekvapivě často figuruje také v seznamu nejkrásnějších žen a spolupracuje s především kosmetickými firmami. V roce 2010 založila s Queen Latifah společnost nazvanou Clean Makeup for Clean Water Campaign.

V roce 2011 se herečka zasnoubila s režisérem Johnem Amosem Beverly Landem, od dva roky později se v Dominikánské republice vzali. Ve stejném roce se jim narodila dvojčata John a Gaia.






1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.