středa 1. července 2015

TRAILER: Creed - Ukázka ze spin-offu k sérii Rocky

Dočkáme se důstojného rozšíření sportovní klasiky nebo jen nepovedeného pokusu o podojení známého jména?


Fanouškům Rockyho není potřeba představovat jméno Creed. Jde o postavu, která nejdříve byla rivalem ústředního hrdiny, ale později se z nich stala nerozlučná dvojka. Tedy až do chvíle, než byl Apollo Creed zabit.

Hlavním hrdinou filmu Creed tak nebude Apollo, ale jeho syn (Michael B. Jordan). Právě jeho začne trénovat Rocky (Sylvester Stallone). Aktuálně se můžeme podívat na to, jak jejich vzájemná spolupráce vypadá. Objevil se trailer k filmu.

Ten ukazuje, že vizuálně bude Creed lákavou podívanou, která vsadí na atraktivní záběry z ringu, ale i mimo něj. Obrazová stránka nám starosti nedělá, ale příběhová trošku ano. Zápletka o mladíkovi, kterému ostatní tvrdí, že na boj v ringu nemá, ale on se nevzdává, zatím působí poněkud sentimentálně a moc tomu nepomáhají ani heroické proslovy. Ty se samozřejmě daly čekat, ale v tomto případě se zdá, že tvůrci až moc tlačí na pilu.

Na druhou stranu, scény, které skládají poctu původní sérii zahřejí fandy u srdce. Tak snad se z toho vyklube slušná sportovní podívaná, která Rockymu neudělá ostudu.

Americká premiéra je naplánována na listopad, česká zatím stanovena nebyla.

Zaujal vás trailer?

2 komentářů:

  1. Až doteraz som bol v tom, že to má byť film o Apollovi a jeho začiatkoch :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavní hrdina si mě zatím nijak nezískal a není mi sympatický, a závěrečný běh ala Rocky mi jen připomněl jak ikonická a srdečná byla Rocky postava,z Creeda zatím nic podobného necítím..Ale uvidím,třeba budu příjemně překvapen.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.