neděle 19. července 2015

Komiksové novinky: Co říká producent X-Men: Apocalypse na "nelegální" šíření ukázky z Comic-Conu? A hodně divné video z Ant-Mana

Plus TV spot k Fantastické čtyřce plný nových záběrů.

Na Comic-Conu různé filmové společnosti předvedly ukázky ze svých chystaných projektů. A samozřejmě se dalo čekat, že někteří fanoušci vyšlou (v ne zrovna ideální kvalitě) videa do světa. Některá studia se k tomu postavila čelem, Warner Bros. například za pár dnů uvolnilo upoutávku na Sebevražedný oddíl oficiálně, jiné firmy zatím otálejí. Je mezi nimi i 20th Century Fox. Co si o tomto tématu myslí producent X-Men: Apocalypse Hutch Parker? Ten dostal od redaktora serveru Comingsoon.net otázku, která se právě tohoto týká?

Přivezli jste nové záběry na Comic-Con a ty se rychle rozšířily v pirátské formě. Viděl jsem lidi, kteří tvrdili, že tento únik byl součástí marketingové strategie. Co si tom jako bývalý vedoucí pracovník filmového studia a současný producent myslíte?

"Rád bych řekl, že to nebyl záměr, aby to uniklo. Opravdu to mělo potěšit oddané fanoušky. Z marketingového úhlu pohledu oni chtějí tento materiál ukázat nejnáročnějšímu publiku, které tu je. Je to největší a pravděpodobně nejvíce náruživá testovací skupina, kterou kdokoliv z nás měl. Doufáte, že probudíte zájem, který oni poté vyjádří a oslavíte to. Ale je to pořádně děsivé, protože oni se nestydí říct, co si myslí. Pokud se jim to nelíbí, pokud to necítí, dají to vám i všem ostatním vědět. Promítání nových záběrů dělají lidé s obavami, ale nadějí. Natáčíme film a chceme věřit, že bude skvělý. Pravdou je, že ne všechny jsou. Ale musíte věřit, že to vyjde. Jdeme do toho s tím, že to bude přijato a dobře přijato a ideálně známo proto, že to bylo zvládnuto dobře. Problém s touto teorií týkající se marketingu je, že si myslím, že to vlastně není dobrý marketingový tah. Uniklý materiál rok před premiérou není dobrou věcí. Důvod, proč záběry nejsou k dispozici tak brzy je, že riskujete, že by to mohlo být nudné. Obecně řečeno a já nemůžu mluvit za jiná studia - a vlastně už nemůžu mluvit ani za Fox - nemyslím, že je únik záběrů záměrem. Myslím, že jejich záměrem je získat nejdůležitější názory od těch, kteří ovlivňují názory komunity, na to, co se chystá."

Je pravda, že zrovna u X-Men: Apocalypse by to opravdu nebyl nejlepší krok, protože film se natáčí jen pár týdnů, takže toho zatím není k dispozici moc a video z Comic-Conu příliš neukazuje.

Nové záběry z F4

Fantastická čtyřka se rychle blíží, uvidíme ji v srpnu, konkrétně 13. a asi už víte, jestli půjdete to kina, protože materiálů byla uvolněna hromada a udělat si obrázek o tom, co se chystá, nebylo těžké. Přesto stojí za to se podívat i na nový TV spot, který nabízí dosud neviděné záběry.



Co to je?

Ant-Man už v kinech je a zdá se, že nedopadl tak špatně, jak se zprvu zdálo (názory zahraničních kritiků). Ale bez ohledu na to, že premiéra už proběhla, tvůrci uvolnili další video. A hodně zvláštní video.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.