sobota 2. května 2015

Pilotní sezóna 2015: V televizi bude pobíhat nahá potetovaná kráska z Thora!


Které seriály oživí nabídku amerických televizí?


Upfronts prezentace, na kterých americké celoplošné televize představují své plány na další televizní sezónu, se pomalu blíží. A stejně jako vloni i letos se některé televize neudrží na uzdě a o svých objednaných novinkách dávají vědět dopředu.

Letos jako první své objednávky zveřejnila "paví televize" NBC. A tady jsou první nové seriály, které nám poskytne:

BLINDSPOT

Nový seriál NBC zatím na papíře vypadá velice slibně. Stojí za ním totiž výkonný producent Greg Berlanti, který nás již potěšil takovými peckami jako Arrow a Flash. I obsazení ústředních dvou hrdinů je velice slibné. Seriálu se totiž upsal sympaťák Sullivan Stapleton a půvabná Jamie Alexander známá z Thora jako Lady Sif.

Celý seriál začíná okamžikem, kdy se uprostřed Times Square v New Yorku z odhozeného pytle vyhrabe nahá zmatená žena od hlavy až k patě pokrytá tetováními. K případu se dostane agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má neznámá žena rovněž vytetované na zádech. Společně se pustí do rozkrývání obří konspirace řešením záhad kolem jednotlivých tetování.


CHICAGO MED

Tady nebylo o čem pochybovat, protože NBC již v programu fungují dva seriály z Chicaga - Chicago Fire o hasičích a Chicago PD o policejním sboru. Teď k nim přibývá další seriál, tentokrát z prostředí nemocnice.

Čekají nás tak zapeklité týdenní případy i osobní problémy osazenstva nemocnice. Tu a tam se navíc v seriálu objeví i členové místního hasičského sboru či policejní stanice.

Hlavní hvězdou Chicago Med bude herec Oliver Platt. Společně s ním si na doktory zahrají i Laurie Holden, S. Epatha Merkerson či Yaya Dacosta.


HEARTBREAKER

Další lékařské drama. Tentokrát se ale bude odehrávat hlavně na kardiochirurgii, které vládne nebojácná a sebejistá lékařka Alex Panttiere, jíž si střihne herečka Melissa George. Zatím se jedná o nejméně zajímavý objednaný seriál, ale fanoušci vyhypovaných lékařských dramat si na své určitě přijdou.

Co říkáte na první tři objednané seriály? Dáte nějakému z nich šanci?




0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.