středa 1. dubna 2015

LABYRINT: Megashow Leoše Mareše odhalena! Prima chystá formát, jaký v Česku nemá obdoby!


Vyplatí se obří investice?
Dlouhou dobu se spekulovalo o tom, jaká je budoucnost populárního moderátora Leoše Mareše na obrazovkách televize Prima. Jakmile Leoš na svém Instagramu prozradil, že na podzim chystá pro Primu obrovskou show, rozpoutala se vlna spekulací.  Nám se podařilo zjistit pravdu. Leoš se totiž ujme moderace originální show Labyrint společnosti Freemental, samozřejmě v české lokalizaci.

A o co tedy vlastně půjde?

Labyrint je unikátní živě vysílanou show. Tvůrčí tým na pronajatém pozemku poblíž Prahy postaví velkolepou stavbu připomínající obří labyrint. Každý týden moderátor uprostřed labyrintu odstartuje závod tří velkých českých celebrit (tvůrci mají předběžně zájem o brankáře Petra Čecha, herce Karla Rodena, jediného českého indiána Tomáše Kluse a další). Cílem celebrit bude vymotat se v časovém limitu dvou hodin z labyrintu.

Aby to ale nebylo tak jednoduché, kromě různých slepých uliček na celebrity čekají i chodby s nečekanými akčními a logickými úkoly, které musí vyřešit, aby mohly jít dál.

"Rozhodli jsme se celebrity pěkně potrápit, a proto jsme vymysleli náročné úkoly jak po stránce fyzické, tak i psychické," prozrazuje náš zdroj. A proto na hvězdy v labyrintu čekají takové oříšky jako wrestling v blátě s Halinou Pawlowskou, či souboj v pojídání vepřových kolen s Pavlem Novotným. "Oba tyto úkoly jsme už nacvičovali s figuranty a celebritám to tedy nezávidím. Z Haliny jsme figuranta museli pracně odškrabávat zednickou lžící a figurant soupeřící s panem Novotným záhadně zmizel společně se všemi vepřovými koleny. Máme podezření, že pan Novotný nebude hrát úplně fér, jak je jeho zvykem a připraví si pokaždé něco extra." 

Celebrity však budou prověřeny i po psychické stránce, když budou muset spočítat daně Kateřiny Brožové, vydržet zpěv Sagvana Tofiho nebo v tzv. Svěrákově pasti poznat mezi dvojníky Jima Carreyho toho pravého. Pakliže tohle všechno některá z celebrit přežije ve zdraví a v časovém limitu se dostane z labyrintu, tak jí Leoš za odměnu potřese rukou a udělá si sám selfie na Instagram.

Pokud jste se nechali napálit, jsme rádi. A rádi jsme i v případě, že jste se alespoň trochu pobavili. Jedná se samozřejmě o Apríl, i když kdo ví? Třeba ten nápad někdo převezme a Labyrintu se doopravdy dočkáme :-)

Těšíte se na novou velkolepou show televize Prima? Myslíte si, že Labyrint může u českého publika zabodovat?

11 komentářů:

  1. Může to být zajímavé :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hned jak jsem viděl název článku, věděl jsem, že to píše pan Liška a opět docela trapné :)) jak jinak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Do té doby, než tam byla Halina jsem tomu věřil :-D

    OdpovědětVymazat
  4. :D :D :D :D myslím že jsou celebrity namydlený :D halinu ani novotnýho nezvládnou...

    OdpovědětVymazat
  5. no to je sra*ka :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Povedený fórek.:D A nejvtipnější na tom je, že by to v reálu mělo určitě obří sledovanost... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry forek...:-) Jeden z mala kteremu jsem veril aspon chvili...:-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.