sobota 11. dubna 2015

Fantastická zvířata a kde je najít: Kandidátem na hlavní roli ve spin-offu k Harry Potterovi je hodně zajímavý herec

Doslova oscarový.

Fanoušci Harryho Pottera už se jistě nemohou dočkat trilogie Fantastická zvířata a kde je najít. První díl uvidíme v příštím roce, další budou následovat s dvouletými odstupy.

A objevil se další důvod, proč se těšit. O hlavní roli Mloka Scamandera totiž jedná Eddie Redmayne, který nedávno pronášel děkovnou řeč během předávání Oscarů. A zlatou sošku si zasloužil, jeho výkon v Teorii všeho byl vynikající.

Ovšem, zatím to ještě není úplně jisté. Eddie je sice hlavním kandidátem, ale mluví se také například o Nicholasu Houltovi. A to také není vůbec špatná volba.

Uvidíme, kdo nakonec získá hlavní roli ve spin-offu k Harry Potterovi a jsme na to moc zvědaví. Stejně jako na celou trilogii. První díl zrežíruje David Yates, scénář si zajistí sama J. K. Rowling a výsledek jejich práce bude k vidění 16. listopadu příštího roku.

Kdo by se vám líbil jako Mlok Scamander?

4 komentářů:

  1. Je mi to úplně jedno.

    OdpovědětVymazat
  2. Někde jsem četla, že se uvažuje i o Mattu Smithovi, toho bych brala všemi deseti. :) V roli Doctora Who byl úžasný.

    OdpovědětVymazat
  3. pro mně je lepši volba Nicholasu Houltovi ale je mi jasné že to dostane ten první , i když bych byl raději kdyby ještě pohledaly někoho jiného

    OdpovědětVymazat
  4. Ne, že bych tenhle projekt sledovala nějak zblízka, ale rozhodně radši Eddieho, který je skvělý herec, než Matt Smith, o kterém se nedávno spekulovalo. Byl nejen naprosto nejhorší Doctor, ale jeho "herectví" skrz zaťaté zuby by mohlo potenciálně zajímavý fantasy film zkazit. Takže radši nějakého herce, který umí hrát.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.