úterý 21. dubna 2015

Česko Slovenská Superstar: Poslední porotkyní se stává... Klára Toxique Vytisková

Překvapení, překvapení, překvapení. Tak a ne jinak se dá charakterizovat volba posledního porotce Česko Slovenské SuperStar. Nejen, že Slováci budou mít v porotě jen Pala Haberu, ale překvapivé je i samo jméno. Čtvrtou porotkyní se totiž stává Klára Vytisková ze skupiny Toxique. Toxique byli před lety jednou z nadějných českých skupin  a Klára patřila k největším objevům české scény, od té doby ale uplynulo hodně vody a po Toxique i Kláře Vytiskové se trošku slehla zem. Je tedy překvapivé, že Nova zvyklá sázet na tutovky, si vybrala zrovna ji. Na druhou stranu - je to rozhodně pozitivní překvapení. Klára je výrazná osobnost, která by se neměla v porotě Česko Slovenské SuperStar ztratit a Nově patří za její volbu palec nahoru (na rozdíl od volby Ondřeje Soukupa) - minimálně za odvahu hledat nové porotce.  Zda se jí to nevymstí a Klára Vytisková nebude pro Novu s Markízou ztrátou, protože rozhodně nepatří k největším českým hvězdám (Toxique skončili v posledním ročníku Českého Slavíka na hezkém 114.místě a Klára samotná 41.), to se teprve uvidí.

Celá porota má tudíž složení: Palo Habera, Ondřej Soukup, Marta Jandová a Klára Vytisková. Ne, že by to dávalo na první pohled smysl. Dva postarší tvrdí profíci, dvě ,,střelený" holky - porotě zjevně chybí pestrost. Možná, že nakonec si role hodných, zlých, vtipálků a citlivých mezi sebou všichni nějak rozdělí, možná to bude fungovat i bez toho, protože jde o silné osobnosti, v tuto chvíli je těžké soudit. Jak se líbí složení poroty vám?

5 komentářů:

  1. Jen drobná oprava - Klára Vytisková, ne Výtisková ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímá vlastně vůbec ještě někoho nějaká superstar?

    OdpovědětVymazat
  3. To obsadenie poroty je prapodivné. Habera a Jandová ok. Ale túto slečnu dosť pochybujem, že na Slovensku niekto pozná. Ale zase aspoň plus za odvahu, že tam dali niekoho takého. Či sa ešte niekto na to bude pozerať je vec druhá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolem Slovenska se svět netočí a myslím si, že Nově to je jedno, jestli ji tam někdo pozná. My taky neznáme moderátory Talentu a budeme se muset na ty dva pupkáče dívat. To už měli radši dát Těžkej Pokondr jako moderátory, to by aspoň byla odvázaná show :D Jinak pěvecké show jsou už out. Pořád to samé bez talentů.

      Vymazat
  4. Je to uplne fuk.Vytiskovy to pomuze a Nova je Nova.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.