úterý 21. dubna 2015

Česko Slovenská SuperStar: Třetím porotcem bude Ondřej Soukup

Většinou dobře informovaný server mediaboom.sk přinesl informaci, že třetím porotcem nadcházející řady Česko Slovenské SuperStar má být Ondřej Soukup. To je poněkud překvapující. Soukup při svých posledních vystoupeních jako porotce působil vyhořelým a znaveným dojmem, navíc se v podstatě stal katem a bude tudíž s Palem Haberou ,,okupovat" stejnou nebo podobnou roli.

Ještě překvapivější zprávou je, že čtvrtým porotcem by měla být Češka. Ve hře je tedy buď Ewa Farna a nebo někdo úplně jiný? Slováci tak budou mít v porotě pouze jednoho zástupce, možné ale je, že vykompenzováno to bude pouze Pycem na postu moderátora. Druhý moderátor dodnes nebyl oznámen, je tedy jasné, že k Pycovi se Nově nedaří na českém trhu nikoho najít a pokud nebude Nova lpět na české moderátorce za každou cenu, může se nakonec stát, že Pyco bude moderovat sám (což by pro tento formát bylo nejlepší a Pyco by to bez problémů zvládl). V opačném případě Češi ovládnou SuperStar nevídaným způsobem.

Koho tipujete jako čtvrtou členku poroty? Ewa Farna? Helena Vondráčková? Monika Bagárová? Anna K? Aneta Langerová? Nebo někoho ještě jiného?

4 komentářů:

  1. Koho to furt zajima??

    OdpovědětVymazat
  2. myslíš toho Slováka v porotě, který bydlí v Praze a má za přítelkyni Češku (Daniela Peštová)

    OdpovědětVymazat
  3. O nicem uz. Vycpela zabava. Proc tam porad cpou stejne okoukane xichty?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.