středa 22. dubna 2015

Ant-Man: Joss Whedon chválí scénář. A co si myslí o odchodu Edgara Wrighta?

Režisér Avengers se vyjádřil k blížící se marvelovce.

Premiéra druhých Avengers je skoro tady, ale jejich režisér Joss Whedon není tázán jen na napjatě očekávanou týmovku. Byly mu položeny i otázky (konkrétně redaktory serveru BuzzFeed), které se týkají jiných projektů od Marvelu. Třeba Ant-Mana. Ten nás svými trailery zatím úplně nepřesvědčil, ale Whedon je z filmu (nebo minimálně scénáře k němu) nadšený:

"Myslím si, že scénář není jen tím nejlepším, který kdy Marvel měl, ale také tím nejvíce marvelovským scénářem, který jsem kdy četl. Nejdříve jsem se o Ant-Mana nezajímal. Pak jsem si přečetl scénář a bylo mi to jasné! To je fakt dobré! Připomnělo mi to komiksy, které jsem četl. Drzé a zábavné..."

Teď bychom si mohli říct, že Joss Whedon chválí, protože sám spolupracuje s Marvelem. Ale faktem je, že on není ten, kdo by někomu lezl do análního otvoru jen proto, že se to očekává. To ostatně dokazuje i jeho vyjádření k situaci, která Ant-Mana provázela. Původně měl režírovat Edgar Wright, ale nakonec ho nahradil Peyton Reed.

"Nevím, kde se to zvrtlo. Ale bylo mi to velmi líto. Věděl jsem, že to není žádná věda. Tohle Marvel fakt trefil. Ať už to zkomplikovala jakákoliv neshoda, ať už to bylo cokoliv, nerozumím tomu, proč to zkazilo manželství, které se zdálo být naprosto správné. Ale nehodlám prohlásit, že za to může jen Marvel nebo, že Edgar zešílel! Měl jsem pocit, že se navzájem doplňují, že dodávají to, co druhému chybí. A pak se něco stalo."

Co to bylo? To se přesně neví. Některé zdroje mluví o tom, že se obě strany neshodly na tom, kam bude ústřední postava směřovat, ale oficiálně nebylo řečeno, co vedlo k "rozvodu".

To, jak film dopadl, uvidíme 16. července 2015.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.