pátek 6. března 2015

Vetřelec: Sigourney Weaver promluvila o dalším dílu sci-fi ságy

Představitelka Ripleyové se rozpovídala o novém Vetřelci.

Dočkáme se nového Vetřelce, bude navazovat hlavně na první dva díly, režie se ujme Neill Blomkamp a vrátí se Sigourney Weaver.

A právě ona se rozhodla promluvit o jedné ze svých nejznámějších rolí, která z ní udělala ikonu snad všech fanoušků vědeckofantastického žánru. Zpovídal ji server The Hollywood Reporter:

"Velmi ráda bych vzala Ripleyovou pryč z oběžné dráhy a řádně dokončila tento skvělý příběh."

Není tajemstvím, že si o Vetřelci povídala s Neillem už během natáčení jejich společné novinky Chappie (která mimochodem recenzenty moc neoslnila):

"Přišlo to nějak samo - prostě jsme se o tom bavili každý den na natáčení..."

Sigourney během jejich rozhovorů přiznala, že by byla ráda, kdyby vznikl další film:

"Ano, ano, víte, je to škoda, že jsme vlastně neukončili onen příběh. Je to tak dobrý příběh, já ho opravdu miluji."

A tak herečka pronesla, že by se o tom asi měla pobavit s Jamesem Cameronem, ale Neill jí odvětil, že si o tom má promluvit s ním. Jak to dopadlo, to už všichni víme, Neill Blomkamp byl nedávno oficiálně potvrzen jako režisér dalšího filmu Vetřelec.

Neill také prohlásil, že hodlá navázat na jedničku a dvojku. To mnohé fanoušky potěšilo (a některé diváky naštvalo). Ale režisér později oznámil, že zbývající filmy nechce úplně ignorovat.

Jsme tak velmi zvědaví, co má v plánu. Chce navázat hlavně na jedničku a dvojku, přivést zpět na scénu Ripleyovou, ale současně nebude přehlížet trojku a čtyřku. To bude trošku oříšek, tak uvidíme, zda ho Blomkamp rozlouskne.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.