úterý 10. března 2015

Trailer: Daredevil - Další ukázka z chystaného komiksového seriálu

Premiéra se blíží. Přesně za měsíc zveřejní Neflix všech třináct dílů seriálu, který vznikl ve spolupráci s Marvelem. Samozřejmě je řeč o projektu Daredevil. Ten sleduje osudy slepého právníka Matta Murdocka (Charlie Cox), který se v noci převléká za Daredevila.

Tvůrci upozorňovali na to, že spíše než o klasickou komiksovou podívanou půjde o něco, co se bude blížit kriminálce. A trailer ukazuje, že svůj slib hodlají dodržet. Daredevil bude očividně temnou sérií o muži, který se rozhodne potrestat ty, kteří unikají před spravedlností. Humor a nadhled tu nebude mít příliš prostoru.


Upoutávce sice chybí nějaký "WOW moment", ale má zajímavou atmosféru, nabídne několik akčních scén (ovšem ta, ve které se skáče mezi kontejnery, vypadá jako vystřižená z filmu Daredevil, což není úplně dobře), svůj prostor dostane několik zajímavých postav, plus si přičtěte vhodně zvolené hudební podbarvení a pomrknutí na fandy jiných projektů od Marvelu. Jinak řečeno, trailer funguje. I když mohl být ještě o něco údernější.

Líbí nebo ne?


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.