úterý 10. března 2015

Krotitelé duchů: V přípravách jsou čtyři filmy a ve dvou si zřejmě zahrají Channing Tatum a Chris Pratt

Sony hodlá z tématu vydojit, co je půjde. Chystá hromadu dalších projektů o Krotitelích duchů.

Před nějakou dobou bylo potvrzeno, že se dočkáme dalších Krotitelů duchů. Jejich režii dostal na starost Paul Feig a v centru dění bude ženský tým. Zahrají si je Kristen Wiig, Leslie Jones, Melissa McCarthy a Kate McKinnon. Film by měl do kin dorazit 22. července 2016.


Ale slečny nebudou jediné, které budou zachraňovat svět před nadpřirozenými jevy. Objevily se zprávy, že Sony chystá další film. Dokonce vznikne nová produkční společnost Ghostcorps, pro kterou bude pracovat Ivan Reitman (režisér původních dvou film) a Dan Aykroyd, který si zahrál jednoho z původních krotitelů.

Reitman se nechal slyšet, že mají s Krotiteli duchů velké plány:

"Chceme rozšířit universum Krotitelů duchů skrze filmy, seriály a další materiály, prostě s pomocí všeho, co je běžnou součástí moderní filmové zábavy. Jde o známou značku, která kombinuje strašidelnou nadpřirozenou zápletku s komedií. Film Paula Feiga bude první verzí, která se začne natáčet v červnu a do kin se dostane v červenci 2016. Má k dispozici čtyři nejvtipnější ženy na světě a chystají se další překvapení. Druhý film nabídne skvělou myšlenku, která z toho bude čerpat. Drew začne brzy psát scénář a doufáme, že bude hotov do příštího léta, kdy by bratři Russoové měli natáčet, s tím, že by měl film premiéru další rok. A to je pouze začátek, doufám, že se dočkáme další hromady skvělých filmů."

Reitman zmínil Drew Pearce (Iron Man 3), který zajistí scénář, režii dostali na starost Anthony a Joe Russo (Captain America: Návrat prvního Avengera). O produkci se kromě Aykroyda a Reitmana postará i Channing Tatum, který by se měl ve filmu i k vidění a nově se objevila zpráva, že by se k němu mohl přidat Chris Pratt.

A aby toho nebylo málo, tak se prý poté dočkáme dalšího filmu, ve kterém se setkají týmy z Feigových Krotitelů duchů a těch, které budou mít na starosti Russoové. Plus Sony velmi vážně zvažuje i prequel, který bude zasazen před plánované filmy.

Jste rádi, že uvidíme takové množství projektů s Krotiteli duchů ze série nebo to vypadá, že jich budeš možná až moc?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.