pátek 6. března 2015

Nepříjemná zpráva, Harrison Ford havaroval se svým letadlem

Charismatický herec má vážně pech.

Není to zase tak dlouho, co se Harrison Ford zranil na natáčení Star Wars: Síla se probouzí (2015) a už se mu přihodila další nehoda. Zatímco v daleké, předaleké galaxii si zranil "jen" kotník, tentokrát se mu stalo něco horšího.

Havaroval totiž se svým letadlem. Harrison je nadšený pilot, který usedl za knipl jednomístného letadla z 2. světové války a rozhodl se proletět nad Kalifornií. Ale stroj začal vykazovat závadu na motoru a herec byl nucen nouzově přistát na golfovém hřišti Penmar.

Přistání to ale nebylo hladké a očitý svědek tvrdí, že sice Ford odešel od nehody po svých, ale nesl viditelná zranění. Když se objevili záchranáři, byl při vědomí.

Podle zatím posledních zpráv není herec ohrožen na životě a očekává se, že se plně uzdraví (i když nebylo řečeno, jak dlouho bude rekonvalescence trvat).

Fordovi je sice 72, ale je ve skvělé fyzické kondici, takže věříme, že se rychle vzchopí.

3 komentářů:

  1. zkuste si ty clanky nekdy precist. neni to zase tolik textu aby vas to nejak bolelo. kdyz prekladam titulky, tak pak delam korekce a to zabere vic nez minutu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je těch minut trošku více, když člověk píše několik článků každý den. A přestože si po sobě text čtu, tak jsem bohužel velmi roztěkaný člověk a občas překlepy jednoduše přehlédnu. Mimochodem, bylo by mnohem efektivnější, kdybyste mě příště upozornil na konkrétní chyby, kterých jste si všiml, než to jen takto obecně zmínit. Jako titulkář jste určitě také rád, když vás lidé upozorní přímo na konkrétní chyby, abyste je mohl rychle opravit.

      Vymazat
  2. Tak hlavne, ze se mu nestalo nic vazneho. Btw, letadlo bylo dvoumistne, ne jednomistne. :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.