pátek 6. března 2015

Toy Story 4: Co čekat od čtvrtého dílu milované animované série od Pixaru?

To prozradil prezident Pixaru Jim Morris.


Už nějaký ten pátek víme, že Disney posvětil vznik čtvrtého dílu série Toy Story. A to, co od něj očekávat, naznačil prezident Pixar Animation Studios Jim Morrison, kterého zpovídali redaktoři serveru /Film.

"Třetí film byl zakončen velmi pěkným způsobem a ukončil trilogii. Myslím, že následující film nebude součástí této trilogie. Bude mít vlastní příběh... Nebude rozvíjet konec z Toy Story 3. Možná jen částečně, ale půjde o milostný příběh. Bude to romantická komedie. Vztahům mezi postavami a dětmi nebude věnováno příliš pozornosti."

Už před nějakou dobou prozradil režisér čtyřky John Lasseter toto:

"Toy Story 3 ukončilo příběh Woodyho, Buzze a Andyho tak skvěle, že jsme dlouhou dobu, ani nemluvili o tom, že bychom natočili další Toy Story. Ale poté, co jsme Andrew, Pete, Lee (Andrew Stanton, Lee Unkrich a Pete Docter) a já přišli s tímto novým nápadem, nemohl jsem na to přestat myslet. Bylo to pro mě tak vzrušující, věděl jsem, že musíme ten film natočit a já ho chtěl režírovat."

Právě námět této čtveřice posloužil jako odrazový můstek pro scénář, který dají dohromady Rashida Jones a Will McCormack. Oba jsou hlavně herci, ale napsali také film Celeste a Jesse navždy (2012).

Film by měl dorazit do kin 16. června 2017.

Líbí se vám nápad příliš nenavazovat na předchozí filmy, ale jít svou vlastní cestou?


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.