sobota 7. února 2015

Kráska týdne: Phoebe Tonkin - Čarodějka nebo vlkodlak, sluší jí to stále

Australská kráska si libuje v seriálech o nadpřirozenu.

Phoebe Tonkin se narodila v Sydney v roce 1989. Nejdříve ji okouzlil tanec. Navštěvovala různé kurzy, od těch, které se věnovaly baletu, až po ty, na kterých se člověk mohl naučit hip-hop. Ve dvanácti letech se jí ale zalíbilo herectví a docházela do Australian Theatre for Young People.

Už v roce 2005 získala první zajímavou roli a to v oblíbeném dětském seriálu H2O: Stačí přidat vodu. Z projektu se vyklubal velký hit a Phoebe byla nominována na cenu za nejlepší ženský herecký výkon, kterou uděluje Australský filmový institut.

Seriál skončil v roce 2010, ale o herečka nemusela dlouho čekat na další příležitost. Začala se objevovat například v mýdlové opeře Home and Away. V roce 2010 se také odehrál její filmový debut a to v Tomorrow, When the War Began.

O rok později se rozhodla, že zamíří do Los Angeles, aby pracovala na své kariéře mezinárodně známé herečky. A nemusela čekat dlouho, brzy byla obsazena do seriálu stanice The CW Tajemství kruhu. Projekt sice začal se slušnou sledovaností, ale ta postupně klesala a seriál byl po jedné řadě zrušen.

Výkon Phoebe byl ale hodnocen velmi dobře a figurovala na několika seznamech nejlepších hereckých nováčků.

Do Austrálie se vrátila kvůli natáčení filmu Žraločí invaze (2012). Brzy ale zamířila zpět do Los Angeles, The CW jí dalo další příležitost a to v oblíbeném seriálu Upíří deníky. S projektu se setkala se svou kolegyní z H2O Claire Holt.

A ještě více času spolu trávily díky natáčení spin-offu k Upířím deníkům, který nese název The Originals (recenze). Projekt byl obnoven pro třetí řadu.

V tomto roce bude k vidění v thrilleru Take Down.

Tonkin je také úspěšnou modelkou a s herečkou Teresou Palmer spustila webovou stránku YourZenLife věnovanou zdraví.

Líbí se vám Phoebe v The Originals?







0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.