úterý 2. prosince 2014

Supergirl: Tvůrci chystaného komiksového seriálu našli kandidátku na hlavní roli

Televizní stanice CBS chystá seriál na motivy komiksu od DC Supergirl a už našla favoritu na ztvárnění blond superhrdinky.


Je jí slečna, která je známá především fanouškům seriálů od konkurenční stanice The CW Upíří deníky a The Originals (recenze). Ano, je tu řeč o Claire Holt.

Ta o sobě dala vědět rolí Rebekah, původní upírky a přestože její postava byla oblíbená, herečka se rozhodla, že nechce mít v seriálu The Originals hlavní roli, ale pouze vedlejší, takže má dostatek času na to, aby se mohla věnovat i jiným projektům.

A jedním z nich by mohl být právě seriálu Supergirl. Ten připravuje duchovní otec Arrowa nebo Flashe Greg Berlanti a zaměří se na Supergirl/Karu Zol-Er, sestřenici Supermana a to v době, kdy se začíná smiřovat s tím, že není jako ostatní lidé a přestává se obávat používat své schopnosti.

CBS už dalo seriálu zelenou a to dokonce pro celou první řadu, což znamená, že každá velká televizní stanice (kromě ABC, ta patří společnosti Disney, která vlastní Marvel) bude mít svou vlastní sérii inspirovanou komiksy od DC. The CW má Flashe a Arrowa, Fox Gotham a NBC Constantinea.

Zatím nebylo oznámeno, kdy se Supergirl dostane obrazovky, ale předpokládáme, že by to mělo být příští televizní sezónu.

Umíte si představit Claire jako Karu?

6 komentářů:

  1. Dneska je prostě "in" mít propojený vesmír, co si budeme říkat. To ale DC naprosto nevychází, pokud nepočítáme Arrowa a Flashe, kteří jsou jedookými králi ve světě slepých. Sice se těším na projekt, ale kdybych věděl, že Supergirl bude součástí většího světa, dočkal bych se více propojení, odkazů spojitostí, byl bych o něco šťastnější. Takhle má v tom DC hrozně veliký bordel - pomalu po světě běhají dva Flashové, dva Gordoni, potřetí za pár let vidíme smrt Wayneů a teď tohle....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překvapením je, že i když bude Supergirl projektem jiné televize, tak díky tomu, že na ní pracuje Berlanti, je možné, že seriál bude zasazen do stejného vesmíru jako Arrow a Flash. Nebylo konkrétně řečeno, jak to bude fungovat, ale pokud to The CW a CBS nějak pořeší, mohlo by to být fajn.

      Vymazat
    2. Prostě příspěvek na téma Marvel nemůže udělat nic špatně, že? Amell, Gustin a ostatní seriáloví herci natáčejí v podstatě 10 měsíců v roce, nebyl by čas na filmy, možná se na pár minut ukázat. Hlavně to ovšem dva rozdělené vesmíry nevylučují. Multiverse, víme?

      A teď se podíváme na Marvel a Agents of Shield. 90% první série na nic, absolutně na nic. Občas zmíní Iron Mana, Hulka. Chce se tam objevit Downey jr.? Stejně jako Sam Jackson možná na 2 minuty, na víc by ani neměli rozpočet.
      Není ani mizivá šance, že něco, co se stane v Shieldu bude hrát nějakou roli ve filmech.
      A pak Coulson, ten byl ve filmech skvělý, pak umřel. Mělo to tak zůstat, jeho smrt měla váhu, ale ne Marvel se bál, že přijde o pár fanoušku, tak ho oživili do seriálu. Clark Gregg už se ani nesnaží, jeho roli by i šimpanz zahrál líp.

      Vymazat
    3. Jan Lysý: v CW vlastní 50% CBS a 50%WB a tak myslim že už to maj pořešený

      Vymazat
  2. Supergirl by měla podle všeho být propojená s Arrowem a Flashem. Jeden z důvodů je to, že CBS má 50 procentní podíl ze CW. C = CBS , W = WB. Viz wikipedia

    OdpovědětVymazat
  3. Jan Lysý: Ty jo, tak to jsi mě potěšil :-) Jestli teda existuje naděje, že Supergirl bude součástí světa Arrow a Flashe, tak se nesmírně těším :-) Super zpráva

    Anonymní: Nevím, proč sem motáš Marvel, když se tady řeší DC. Pleteš si jablka s hrušky...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.