úterý 2. prosince 2014

TOP 10: Naše tipy na dárky pro filmové a televizní fandy - Sonický sroubovák, reprák Hvězda smrti nebo skutečný létající skateboard

Vánoce jsou tu za pár týdnů a ne, že bychom vás podceňovali, ale vsadíme se, že se mezi vámi najdou i tací, kteří ještě nezačali shánět dary pro své milované. Ale my jsme dobré duše, takže vám nabídneme inspiraci. I když možná vám spíše poradíme, o co si napsat Ježíškovi, protože tyhle dárky potěší hlavně televizní a filmové fandy.


10. Forma na led Hvězda smrti

Zrovna teď si asi nedáváte chlazené drinky, na to je moc velká "kosa", ale v létě určitě oceníte pořádný kus ledu ve svém, jistě nealkoholickém, nápoji. A klasické kostky ledu už jsou "out". Pravým filmovým fandům v pití plave ledová Hvězda smrti. Formička má rozměry 7x9x9 centimetrů a je vyrobena ze silikonu.

Orientační cena: Kč 300,--

9. Awesome Mix Vol. 1

Jedna z mnoha fajn věcí na filmu Strážci Galaxie (recenze), byla hudba. Speciálně ta, kterou poslouchal Peter Quill/Star-Lord. Kazeta plná nejlepších pecek byla jeho věrným společníkem a není divu, šlo o hodně zajímavou kompilaci songů. A klidně si ji můžete pořídit i vy a to buďto stáhnout jako MP3, případně lze zakoupit CD nebo vinyl.

Orientační cena: MP3 (140 korun), CD (219 korun), vinyl (460 korun)



8. Držák na víno v podobě filmové cívky

Tohle je tedy trošku dražší "sranda", ale zase je to hodně stylové. Pokud už vám věk dovolí pít alkohol, tak by se vám v bytě jistě pěkně vyjímal držák na víno v podobě filmové cívky v retro vzhledu. Aby držák působil, co nejrealističtěji, tak je na každém kusu název skutečného filmu od studia MGM. Bohužel, držák není aktuálně dostupný v českých obchodech, ale to už dnes není problém, můžete si ho objednat ze zahraničí.

Cena: 375 amerických dolarů (Kč 8 250,--)


7. Stojan na bonbony Yoda

Dobře, dobře, tohle je možná trošku dětinské, ale stejně je to bezva dárek. Stojan na bonbony v podobě velmistra Yody možná není úplně to pravé jako výzdoba do bytu pro dospělého člověka, ale co, nám by stejně taková věc udělala radost. Vždyť spojuje dvě naše oblíbené věci, sladkosti a Hvězdné války. Navíc je stojan docela "macek", má nějakých 50 centimetrů.

Orientační cena: Kč 1 200,--





6. Minilednička ve tvaru borgské krychle

Ani tenhle bezva kousek není dostupných v českých obchodech, ale naštěstí ho nabízejí eshopy jako Amazon, takže není problém nechat si ho poslat do našich luhů a hájů. A uvažovali bychom o tom, být vámi. Taková stylová minilednička inspirovaná Star Trekem, to je něco, čím se jen tak někdo chlubit nemůže.

Orientační cena: 248 dolarů (Kč 5 456,--)


5. Stylové vodítko inspirované filmem Vetřelec

Nebudeme si nic nalhávat, tohle je trošku drahá sranda, ale zase, pokud s takovým vodítkem vyrazíte na ulici, je skoro jisté, že se za vámi 99 % (střízlivý odhad) lidí otočí. Tohle je prostě "libová" záležitost, která je navíc vyráběna ručně.

Cena: Kč 3 425,--



4. Bluetooth reprák Hvězda smrti

Trošku to vypadá, že opět protežujeme Star Wars, ale když právě ony mají tolik skvělých "hraček". Například bezdrátový reprák ve tvaru Hvězdy smrti, který moc pěkně modře svítí. Výkon není něco, čím byste ozvučili diskotéku (3 W), ale na takové to domácí poslouchání stačí. Nabíjení probíhá skrze microUSB a reprobedna má i konektor na klasická sluchátka.

Orientační cena: 64 dolarů (Kč 528,--)



3. Odznak Ron Swanson

Tohle je taková prkotina, ale ti, kdo sledují vynikající sitcom Parks and Recreation vědí, že Ron Swanson je borec, kterému není rovno. A tak mít odznak s jeho obličejem a všeříkajícím nápisem, to je prostě nutnost. Jde o ručně dělané kousky a samozřejmě jsou vyrobeny z Ronova oblíbeného materiálu - dřeva.

Cena: 10 liber (Kč 350,--)


2. Televizní ovladač v podobě sonického šroubováku z Doctor Who

Co by si jen Doctor Who počal bez svého sonického šroubováku. A co by si počal jeho fanda bez televizního ovladače, který je věrnou kopií této hypermoderní hračky? Ovladač je programovatelný a umožňuje ovládání hromady přístrojů využívajících infračervenou technologií (od televize až po iPod) a samozřejmostí je možnost ovládání s pomocí gest.

Orientační cena: Kč 2 499,--


1. Létající skateboard z Návratu do budoucnosti

Ne, netaháme vás za "fusekli". Opravdu se pracuje na létajícím skateboardu z Návratu do budoucnosti. Skupina, která si říká Hendo aktuálně intenzivně maká na vznášejícím se skateboardu a vybírají peníze skrze server Kickstarter (jejich cílem bylo získat 250 tisíc dolarů, už mají na kontě 485,4 tisíc dolarů). A daří se jim, jejich létající skateboard vyzkoušel i legendární Tony Hawk (viz přiložené video) a vypadá to, že příští rok by měla být představena prodejní verze. A pokud chcete být mezi prvními, kdo bude mít něco takového doma, tak přispějte Hendu 10 tisíc dolarů a po 21. říjnu 2015, kdy je naplánováno představení produktu, jeden kus získáte. Za podobnou cenu sice pořídíte automobil, ale zase, ten vám nedovolí vznášet se nějakých 2,5 centimetrů nad zemí.

Cena: 10 tisíc dolarů (220 tisíc korun)

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDY NAŠEHO MLÁDÍ: NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - CO DĚLAJÍ A JAK VYPADAJÍ HERCI Z OBLÍBENÉ SCI-FI KOMEDIE?

Tak co, už jste něco připsali na seznam pro Ježíška?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.