středa 17. prosince 2014

Suicide Squad: Amanda Waller obsazena

A podle nás velmi dobře.


Pokud se trošku orientujete v komiksovým světě, tak jméno Amanda Waller určitě znáte. Vysoce inteligentní doktorka, která se příliš nestará o to, co je morální a co ne a drží se okřídleného "účel světí prostředky", je jednou z nejznámějších antihrdinek v universu DC.

A poznali i ji televizní diváci, objevila se jak v kreslených seriálech, tak i v hraném Smallville a aktuálně také v Arrowovi (kromě toho se mihla ve filmu Green Lantern). Významný part bude mít i v chystané týmovce Suicide Squad a mluvilo se o tom, že hlavními kandidátkami na roli jsou Octavia Spencer, Oprah Winfrey a Viola Davis.

SOUVISEJÍCÍ: SUICIDE SQUAD: PŘEDSTAVUJEME TÝM KOMIKSOVÝCH ANTIHRDINŮ, KTEŘÍ SE DOČKAJÍ VLASTNÍHO FILMU

Volba nakonec padla na třetí zmíněnou a my jsme rozhodně nadšení. Pokud sledujete jednu z nejlepších seriálových novinek tohoto roku - Vražedná práva, tak jistě chápete proč. V tomto projektu Viola září a dokazuje, že "nekompromisní potvoru" dokáže ztvárnit bez mrknutí oka.

Obsazení Suicide Squad je tak zajímavější a zajímavější. Členové týmu už získali své představitele a teď i šedá eminence, která tahá za nitky. A opět jde o výtečný castingový tah. Nebo by se vám v roli Amandy Waller známé také jako The Wall, líbil někdo jiný?

SOUVISEJÍCÍ: SUICIDE SQUAD: ZVEŘEJNĚNO OBSAZENÍ TÝMOVKY OD DC. A JE PARÁDNÍ

Suicide Squad se dostane do kina 5. srpna 2016.

P. S.: Pokud chcete zjistit, co je Amanda zač, tak doporučujeme vynikající animáč Batman: Assault on Arkham (2014).

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.