středa 17. prosince 2014

Avengers: Age of Ultron: Cobie Smulders se rozpovídala o Marii Hill

Co prozradila o nekompromisní špiónce? !!!POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!


Pokud jde o ženské postavy, tak se jich v Avengers moc neprohání. Ale těch pár, které v nich potkáme, jsou určitě zajímavé. Jednou z nich je Maria Hill, která je fanouškům komiksů dobře známá jako rázná (občas až moc) vysoce postavená agentka organizace S.H.I.E.L.D.. Ve filmovém universu ji ztvárňuje Cobie Smulders, která si svou roli zopakuje i v Avengers: Age of Ultron (samozřejmě byla k vidění i v Captain America: Návrat prvního Avengera a v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.).

Cobie tak vysvětlila, jak se tvůrci vypořádají s tím, že se HYDŘE málem podařilo rozprášit S.H.I.E.L.D. a Maria aktuálně pracuje pro Tonyho Starka:

"V tomto obřím puzzle je mnoho dílků a já jsem ráda, že jsem jedním z nich. Ano, ona pracuje pro Tonyho Starka, ale jejich tým působí po celém světě a pouští se do různých akcí. A já si myslím, že Maria působí na velitelství, kde zajišťuje, aby vše proběhlo tak hladce, jak je to jen možné. Ovšem, pracovat pro Tonyho Starka, to je úplně něco jiného. Nemá tak k dispozici zaměstnance S.H.I.E.L.D.u, což je pro ni velká změna."

Pro herečku je "vzrůšo", že může ztvárnit jednu z výrazných ženský postav z universa Marvel:

"Maria přidává další ženský element do tohoto světa a je opravdu vzrušující mít tu Scarlet Witch a vidět Black Widow během těch úžasných momentů a obecně vidět více žen ve filmech po boku všech těch chlapů. Je to skvělé."

Je pravda, že Marvel začíná dávat trošku více prostoru ženským postavám, což je dobře. Dokonce se chystá i sólovka Captain Marvel (2018), ale je trošku škoda, že pokud jde o vlastní film Black Widow, tak je zatím ticho po pěšině.

Máte rádi agentku Hillovou?

2 komentářů:

  1. Ja nerozumiem na čo by bol dobrý film Black Widow. Seriozne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zjistili bychom více o aktuálně jediné ženské člence Avengers a odhalili více o S.H.I.E.L.D.u., který hraje výraznou roli ve filmovém i seriálovém universu (známe jeho současnost, brzy zjistíme i to, jaké byly jeho počátky díky Agent Carter, ale to, co se odehrálo v meziobdobí bychom také rádi věděli) a kromě toho se mluvilo o tom, že by mělo jít o film ve stylu Bournea a to vůbec nezní špatně. A upřímně, proč by nemohla mít vlastní film Black Widow, když ho má Thor, Captain America, Iron Man... Black Widow má také potenciál.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.