sobota 1. listopadu 2014

Flash: Stephen Amell věří, že by si filmového Flashe měl zahrát Grant Gustin

Prozradil to během rozhovoru pro The Wall Street Journal.


Jedna z důležitých osobností společnosti DC Geoff Johns už objasnil, proč si ve filmu zahraje Flashe Ezra Miller, zatímco v televizní podobě ho ztvárňuje Grant Gustin (celý článek) a obecně okomentoval to, proč mají být filmový a televizní svět oddělené. Nyní se k tomu vyjádřil Stephen Amell, který ztvárňuje Olivera Queena/Arrowa v seriálu Arrow.

Stephen byl tázán i na to, zda by si chtěl zahrát Olivera i ve filmové verzi:

"Jasně. Samozřejmě. A mám dojem, že i Grant by měl natočit film. Ale je důležité si uvědomit, že i když Grant ztvárňuje postavu Barryho Allena, neznamená to, že Ezra Miller si ho nemůže také zahrát. Klidně mohou existovat různé podoby dané postavy. Všichni, kdo jsou fanoušci komiksů vědí, že Flash je jedním z důvodu existence paralelních vesmírů. A kdoví, třeba najdou skvělého herce, který ztvární Olivera Queena, a který bude mít k postavě jiných přístup. Já sám jsem bezesporu odlišný od Olivera Queena z komiksů. Věřím, že by všichni měli být trpěliví. Fakt, že DC a Warner oznámily všechny ty komiksové filmy je prostě dobrý pro byznys."

A to zda je dobré rozhodnutí držet filmový a televizní svět oddělené, to zjistíme v roce 2016, kdy se objeví celovečerní Flash.

Chtěli byste Stephena a Granta vidět na stříbrném plátně?

4 komentářů:

  1. V týmu by pro ně vedle Cavilla, Afflecka a dalších nezbylo místo a svůj vlastní film by podle mě neutáhli. Rozhodně to je ku prospěch věci držet vesmír oddělený, viděli jsme přece první sérii Agens of Shield, kde jim Marvel v podstatě nic nedovolil do poslední desetiny.

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mého názoru hraje Amell Arrowa skvěle.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si myslím, že je lepší mít univerza oddělený. Přece jenom roubovat nějak násilně na cizí rozjetou sérii svoje filmy, s tím, že by se tvůrci museli omezovat tím jak v seriálu vypadá Deadshot nebo Deathstroke, podle mě není dobrej nápad.

    OdpovědětVymazat
  4. Alebo sú DC taký fiškusi, že teraz nič ale potom spoja tie dva univerza do jedného jediného filmu a všetkým nám spadnú sánky :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.