sobota 20. září 2014

Kráska týdne: Rachel Nichols - Dokázala, že i modelkám se může na stříbrném plátně dařit

Rachel má zvláštní rysy a její míry zřejmě nespadají do vychrtlého ideálu krásy 90-60-90 (hlavně v oblasti hrudníku), ale to neznamená, že nemá pořádný sexappeal.

Herečka se narodila v Maine do rodiny učitele. Její kořeny sahají do Anglie, Irska, Německa, Itálie i Skotska. Na střední škole prý, podle jejich vlastních slov, nebyla kráska, její matka ji dokonce nazývala "pozdním květem". V pubertě totiž byla samá noha samá ruka, ale to se jí hodilo, protože soutěžila ve skoku vysokém. Také se věnovala tanci, který ji naučil, jak ovládat své tělo. Po maturitě začala studovat na Columbia University v New Yorku, kde si jí všiml agent z modelingové agentury. Nakonec se tak nevrhla na dráhu analytičky na Wall Street, což měla původně v plánu.

Objevila se v kampaních firem jako Abecrombie & Fitch nebo L´Oreal. Ale dál se věnovala i studiu a získala magisterský titul z ekonomie a matematiky.

Pokud pomineme její občasné moderování na MTV, tak jejím debutem byl film Podzim v New Yorku (2000), objevila se také v jedné epizodě Sexu ve městě. Následovaly projekty jako hororové 3:15 zemřeš (2005) nebo Soukromá válka pana Wilsona (2007). Šlo ale obvykle o menší role. Více prostoru měla v seriálu Alias. Zkušenost si Rachel velmi chválí a dostala šanci zúčastnit se mnoha akčních scén, takže jí byl k dispozici i trenér představitelky hlavní role Jennifer Garner, což se jí v budoucnu hodilo.

Počítalo se s tím, že Rachel Jennifer v hlavní roli nahradí, kvůli těhotenství herečky, ale dříve než k tomu došlo, byl seriál zrušen. Následně si zahrála ve sportovním dramatu Reportér v ringu (2007), hlavní roli pak získala v docela povedeném hororu P2 (2007). Všimnout jste si jí mohli v romantické komedii Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008), ale za zlomový můžeme označit rok následující, kdy se mihla ve Star Treku (2009), ale především získala hlavní roli v G. I. Joe.

Další možnost využít svého tréninku v bojových uměních dostala v Barbaru Conanovi (2011), který sice nebyl recenzenty přijat nejlépe, ale podle nás to zase není tak špatné. Film spíše doplatil na extrémně silnou oblibu původního projektu se Schwarzeneggerem, než aby byl zase tak nekoukatelný.

Zahrála si v thrilleru Vražedná hra a poté byla obsazena do hlavní role povedeného sci-fi seriálu Continuum, jehož třetí řada skončila nedávno. Zatím se čeká na oznámení toho, zda bude projekt pokračovat, ale doufejme, že ano.

V roce 2008 se Rachel provdala za filmového producenta Scotta Stubera, ale vztah jim vydržel zhruba rok, poté se rozvedli s odůvodněním "neslučitelné rozdíly". V prosinci minulého roku se Rachel zasnoubila s realitním makléřem Michaelem Kershawem.

Okouzlila vás Rachelina netradiční krása?






4 komentářů:

  1. No ak sa nemylim modelkam to vzdy islo velmi dobre na obrazovkach, skoro kazda tvar sucasneho serialu a aj filmu so sexy zenskou zacinala karieru ako modelka ...ci v reklame a to je len maly krok do sveta pohyblivych obrazkov. Takze nazov clanku trochu zvlastny. Skoda len,ze rachel nema stastie na lepsie projekty, lebo continuum sa nudou blizi k haven, conan bol cisty omyl tvorcov remake,ale neskutocne jej to pristalo so zloduchom sarkom v alias kde mala krasne krycie meno drozdik,skoda ze nepokracovali dalej,no v kazdom pripade ju nespustam z dohladu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovšem, je "začínat jako modelka" a "začínat jako modelka". Spousta hereček začínala v modelingu, ale, že by byly extra úspěšné, to až tolik ne. Spíše pracovaly pro menší firmy atd., Rachel byla velmi úspěšnou modelkou a v klidu se tím mohla živit, neměla to jen jako slušný přivýdělek. Mně se Continuum velmi líbí, i když začíná být trošku překombinované. Taktéž Conan mě docela bavil a přistupoval jsem k němu tak, že to není remake, tvůrci prohlásili, že se neinspirovali u původního filmu a také jsem to tak bral.

      Vymazat
  2. S těmi blond vlasy jsem ji vůbec nepoznala, jak je v Continuum černovláska. V 1. sérii byla trochu prkenná, ale hodně se zlepšila a potenciál určitě má.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jste v tom výčtu rolí zapoměli na krátké účinkování v Criminal Minds (asi myslím půl série nebo tak), kde teda byla blondýna, ale stejně jsem ji nemohla tady an těch fotkách poznat :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.