středa 28. ledna 2015

Suicide Squad: Hromada spekulací o castingu. O kom se mluví jako o náhradě za Toma Hardyho? A uvidíme Batmana?

A kdo by si mohl zahrát Deathstrokea?

Když Warner Bros. oznámilo, kdo ztvární hlavní postavy v chystané týmovce Suicide Squad (2016), byli jsme mile překvapeni castingovými rozhodnutími (původní obsazení najdete tady). Radost nám (kromě jiných) udělal Tom Hardy jako Rick Flag. Jenže po několika týdnech se herec rozhodl odstoupit. Warner Bros. tak oslovilo Jakea Gyllenhaala. Ten ale nabídku s díky odmítl.

Nyní se objevily další spekulace, kdo by si nakonec měl role Ricka Flaga ujmout. Už nějakou dobu se mluví o Joelovi Edgertonovi (Warrior) a Jonu Bernthalovi (Živí mrtví). K nim ale nyní přibyl další sympaťák. Není to nikdo jiný, než soudce Dredd Karl Urban.

Ve filmu by se měl ukázat i Rick Flag senior, kterého by mohl ztvárnit někdo z dvojice Ed Harris (Skála) a nebo Max Martini (Kapitán Phillips).

Další postavou, na kterou se můžeme těšit, je Deatshtroke (neplést si s Deadshotem, kterého dostal na starost Will Smith). Jde o nejlepšího zabijáka světa, který nebude členem týmu, ale postaví se proti němu. Pro tuto roli jsou prý zvažováni Jason Clarke (Úsvit planety opic) a Joe Manganiello (Bez kalhot).

Dobrá zpráva je tu pro fanoušky postavy Thinkera (záporák, který používá telepatickou helmu a je jedním z protivníků Flashe), i toho bychom se měli dočkat. Bohužel, nabídku na jeho ztvárnění odmítl Geoffrey Rush (Králova řeč).

Nakonec bylo odhaleno, že Gary Sinise si nezahraje generála Eilinga (protivník Kapitána Atoma), ale generála Sama Lanea, otce Loise Lane (Amy Adams).

Mimochodem, co se týče camea Batmana (Ben Affleck), tak podle některých zdrojů je jeho postava ve filmu zmiňována a objeví se záběry z kamer, na kterých bude figurovat (a bude to mít nějakou souvislost s Amandou Waller, kterou ztvární Viola Davis), plus je tu možnost toho, že by byl v nějaké scéně k vidění v celé své kráse. To záleží na tom, zda bude mít Affleck čas v diáři.

Kdo by podle vás byl vhodným hercem pro roli Ricka Flaga? A potěšila by vás přítomnost Netopýřího muže?

6 komentářů:

  1. Nejlepší by stejně byl Stephen Lang jako Deathstroke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s Langem rozhodně souhlasim, ale jak jsem ze začátku byl z castingu nadšen, tak teď mě začíná děsit, Hardyho i Gyllenhaala je škoda, ale jediný z nástupců na Flaga, kterýho mám rád je Urban a i tak si myslim, že ani on se stejně jako druzí dva na roli moc nehodí.

      Harris to samý, skvělej herec, ale nepřijde mi moc dobrý do role, i když dobrá, bude to asi jen menší role, tak by to šlo. Ale co mě prostě ze všeho nejvíc trápí je deathstroke, ani jeden z nich na to podle mě nemá, klidně mě opravte, ale prostě dyť se na to absolutně nehoděj, ňouma jako Mangeniello a Clarkovi prostě asi nikdy neuvěřim, že je nejlepší assassin světa...

      Jinak batman by měl mít cameo, přece jenom suicide squad je s nim dost často propojováno, ale větší roli bych mu asi nedával, stačí že bude teďka se supermanem a pak justice league...

      Vymazat
    2. Škoda že do role Deathstroke nezvažují Manu Benneta, v arrowi ho zvládl suprově.

      Vymazat
  2. Když záporák je Deathstroke, tak Joker bude jako členem suicide squad...? to bude divný, doufal jsem, že on bude záporák...

    OdpovědětVymazat
  3. Snad DeaDshot, ne? Nebo tam Will Smith bude vazne hrat nejakou novou (alespon pro me) postavu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deadshot a Deathstroke jsou dvě odlišné postavy, Will Smith by mě hrát právě Deadshota.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.