sobota 20. září 2014

Suicide Squad: Tým záporáků od DC možná našel režiséra

Vypadá to, že kromě Justice League nabídnou společnosti Warner Bros. a DC další týmovku.

Tyto dvě firmy se rozhodly, že v příštích letech nabídnou asi milion filmů a jedním z nich bude i projekt, který je v přípravách už relativně dlouho, ovšem ony přípravy byly velmi, ale velmi pomalé. Jedná se o titul, ve kterém bude figurovat tým Task Force X, který je ale komiksovým (a i televizním, objevil se v Arrowovi) fanouškům známý spíše jako Suicide Squad.

Jde o grupu, která zahrnuje bývalé zloduchy, kteří nyní pracují pro americkou vládu pod vedením nechvalně proslulé doktorky Amandy Waller a účastní se hodně riskantních a neoficiálních akcí, které jsou morálně velmi sporné.

V řadách týmu se, jak už to v komiksech bývá, vystřídala spousta postav, ale jmenujme například Bronze Tigera, Count Vertiga, Poison Ivy, Oracle, Harley Quinn nebo Deadshota.

Aktuálně bylo oznámeno, že režie by se mohl ujmout David Ayer (Patrola). Původně měl scénář napsat Justin Marks, k tomu ale nedošlo, protože Warner Bros. se rozhodlo soustředit na Justice League. Kdo ho nahradí nebo zda Marks scénář napíše, nebylo řečeno.

Co vy na to? Dobrý námět na film?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.