středa 13. srpna 2014

Inhumans: Jak to vypadá s dalším komiksovým týmem od Marvelu?

Pokud jde o týmy, které se prohánějí v komiksech od společnosti Marvel, aktuálně se pozornosti těší hlavně Avengers a nově také Strážci Galaxie. Trošku se tak pozapomnělo na Inhumans, o kterých se mluví už docela dlouho. Jak jsou na tom?

Vypadá to, že docela dobře. Přestože v jejich případě se zdálo, že je ticho po pěšině, tak se mluví o tom, že Marvel chce filmovou verzi komiksového týmu, který stvořil legendární tým Jack Kirby a Stan Lee, opravdu dostat do kin.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 10: NEJLEPŠÍ VÝTVORY KOMIKSOVÉHO GURU STANA LEE

Podle všeho už je hotová první verze scénáře. Tu dal dohromady Joe Robert Cole. Ten, stejně jako scenáristka Strážců Galaxie Nicole Perlman, zaujal díky programu hledající nového autory, který Marvel spustil.

A Marvel je prý se scénářem spokojený, takže hledá režiséra, který by přišel se zajímavou vizí, jak převést materiál do hrané podoby.

V komiksové verzi jsou Inhumans mimozemskou rasou, která získala superschopnosti díky experimentům, které prováděla jiná rasa a to Kree (ta se objevila už ve Strážcích Galaxie). Obvykle je pozornost věnována královské rodině, z nichž někteří jejich členové působili například ve Fantastické čtyřce nebo Avengers.

S ohledem na úspěch Strážců Galaxie není divu, že Marvel hodlá zkusit štěstí i s jinými týmy. Očividně není třeba sázet jen na známé jméno, jako například v případě Avengers, ale vyplatí se vzít i méně proslulou grupu a svěřit ji do rukou šikovného tvůrčího týmu. Vyšlo to u Strážců, může to vyjít i u Inhumans.

Znáte Inhumans? Zašli byste na ně do kina?

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.