středa 23. července 2014

Star Wars: Episode VII - Koho by si mohla zahrát Gwendoline Christie ze Hry o trůny?

Byla odhalena role drsné bojovnice ze Hry o trůny?
 

Není překvapením, že v případě tak očekávaného filmu jako je sedmá epizoda Hvězdných válek, se spekuluje jako na běžícím páse. Nejnovějším dohadem je to, koho by si mohla zahrát Gwendoline Christie. Ta se nejvíce proslavila rolí Brienne z Tarthu v kultovní Hře o trůny. Nedávno také bylo oznámeno, že se objeví v sedmých Star Wars, aniž by bylo upřesněno, koho by mohla ztvárnit.

SOUVISEJÍCÍ: NA PLÁTNĚ/OBRAZOVCE ŠEREDKY, V REÁLU KRÁSKY: DESET HEREČEK, KTERÉ SE NEBOJÍ NECHAT SE ZOŠKLIVIT

Respektive se objevily dvě domněnky. První z nich tvrdí, že herečka ztvární velícího důstojníka postavy, kterou dostal na starost John Boyega. Ten by si měl zahrát Stormtroopera, který se rozhodne zjistit, komu patří ruka se světelným mečem, která se objevila na pouštní planetě (podrobnosti tady).

Jenže se vynořily i jiné zprávy a ty tvrdí, že herečka prochází tréninkem boje se světelným mečem a s největší pravděpodobností ztvární Sitha. To by se nám rozhodně líbilo mnohem více. Byla by to rozhodně zajímavá změna a Gwendoline si umíme velmi dobře představit, jak se ohání červeným světelným mečem.

Ale ať už si Gwendoline zahraje imperiální důstojnici nebo Sitha, jsme rádi, že ji ve filmu uvidíme. Chtěli byste, aby raději třímala v ruce blaster nebo světelný meč?

2 komentářů:

  1. Jako Sithka ( nevim jestli existuje tento výraz) by byla ideální. Umí to s mečem, roli ženy co se umí prát a oddaně někomu slouží má v GoT takže neni co řešit.....představoval bych si ji jako učednici a jejim mistrem by mohl být Max von Sydow.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolutní souhlas :) Taková role by jí seděla

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.