sobota 28. června 2014

Kráska týdne: Deborah Ann Woll - Tahle slečna vám bude pít krev. Ale vadit vám to nebude

Roztomilá rusovláska si získala diváky díky roli v hitovém seriálu stanice HBO True Blood: Pravá krev. A stačilo jen pár dílů a z téměř neznámé herečky se stal sexsymbol, po kterém touží tisíce mužů a jistě i pár žen.

Deborah se narodila v roce 1985 v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. A herecká dráha ji zaujala velmi brzy, takže vystudovala herectví na univerzitě v Jižní Karolíně. Potom následovalo klasické obíhání desítek a desítek castingů a sem tam nějaká ta menší role.

Mohli jsme si jí tak všimnout v seriálech Pohotovost, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětí, Kriminálka Las Vegas, Jmenuji se Earl nebo Mentalista. Ale přestože má na kontě slušné množství rolí, tak není tajemstvím, že tou zlomovou se stala postava Jessicy Hamby v True Blood. V první řadě šlo o roli vedlejší, ale postava zaujala a tak od druhé sezóny povýšila na hlavní.

Deborah se občas objeví i ve filmech. Konkrétně například v povedeném thrilleru Mother´s Day nebo v projektu Malá vražda.

Herečka je ale nejen pěkná "schránka", má také dobré srdce. Její přítel EJ Scott trpí nemocí nazvanou choroidermia. Jedná se o chorobu zraku, která může skončit i úplnou slepotou. A tak se rozhodla využít toho, že je známá a snaží se zvýšit informovat o této problematice.

Myslíte, že je Deborah nejhezčí herečkou v Pravé krvi?












3 komentářů:

  1. tybrďo, ten seriál asi začnu sledovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. posledné tri série tiež pozerám len vďaka nej :D

      Vymazat
  2. Jo v true blood byla proste naprosto ... k nakousnuti :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.