pátek 27. června 2014

Sněhurka a lovec: O režii spin-offu k temné fantasy jedná muž, který stojí za Zelenou mílí nebo seriálem Živí mrtví

Sněhurka a lovec z roku 2012 bylA docela zajímavý film. Ne dokonalý, chybek by se našlo docela dost, ale šlo o koukatelnou záležitost, která i slušně vydělala. Rozpočet byl 170 milionů dolarů, tržby nějakých 396,59 milionů dolarů. O dvojce se tak mluvilo docela často. Nakonec bylo rozhodnuto, že nevznikne pokračování v pravém slova smyslu, ale spin-off, ve kterém se do centra dění dostane postava lovce (Chris Hemsworth). Důvodem je to, že jedničku provázel skandál, kdy si ženatý režisér Rupert Sanders (jehož žena navíc ve filmu hrála Sněhurčinu matku) začal s představitelkou pohádkové bledule Kristen Stewart. A aktuálně o tom, že by na film dohlédl, jedná zajímavý tvůrce.


Je tedy jasné, že Sanders se na režijní křeslo nevrátí a hledá se někdo, kdo se bude soustředit hlavně na režii a ne na házení očkem po herečkách. A bylo oznámeno, že by to mohl být režisér Frank Darabont, tedy muž, který se proslavil hlavně díky práci na adaptacích románů Stephena Kinga (Zelená míle, Vykoupení z věznice Shawshank nebo Mlha) a také díky seriálu Živí mrtví. Je jeho duchovním otcem.

Prozrazeno bylo i to, že se samozřejmě vrátí Chris Hemsworth a také Charlize Theron, která v původním filmu ztvárnila hlavní záporačku. Pokud jde o Kristen, tak tu s největší pravděpodobností neuvidíme.

SOUVISEJÍCÍ: JSOU KLASICKÉ POHÁDKY PASSÉ? V HOLLYWOODU ZŘEJMĚ ANO, V MÓDĚ JSOU PŘEKROUCENÉ FANTASKNÍ PŘÍBĚHY

Původně se počítalo s tím, že se film dostane do kin příští rok, ale to zatím potvrzeno nebylo a dá se očekávat, že to bude nejdříve v roce 2016.

Líbil se vám první díl? A co si myslíte o Darabontovi jako o kandidátovi na režii?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.