čtvrtek 15. května 2014

Trailer: Transformers: Zánik - Michael Bay to znovu dokázal

Kampaň na nové Transformery: Zánik až dosud hodně kulhala na obě nohy a v podstatě nedokázala slíbit nic. Ani příběh, který by se rovnal tomu z prvního dílu, ani kulervoucí akci, která by nás přesvědčila, že Bay to umí ohulit ještě víc než zatím ukázal. To se teď do značné míry mění s novým trailerem. Příběh bude sice znovu vykutaný na vrakovišti, Bay nás ale s tímhle sestřihem znovu dokázal přesvědčit, abysme vyšší nároky nechali doma a řekli si: OK, jednička to asi nebude, ale náhul dostaneme pořádný, protože tohle prostě nikdo jiný neumí a my to musíme vidět v kině.
Tuna výbuchů těsně za patami lidských hrdinů, kovová řežba na zemi i ve vzduchu a milé detaily (tečka kolem do hlavy ve zpomaleném záběru, za kterou by se nemuseli stydět ani thajští kaskadéři), to všechno slibuje, že nuda to nebude /otázkou je, zda se Bay dokáže vyhnout nepřehlednosti/. Optimův hlas pak k tomu všemu funguje jako geniální marketingový doping, který dává vzpomenout na jeho legendární závěrečný proslov z jedničky. Takže nás nakonec Bay přesvědčil, do kina půjdeme a dokonce se začínáme těšit. A jak to máte vy?

5 komentářů:

  1. Doslova jsem dostal orgasmus z té podívané...ale příjde mi, že bay ukazuje ze svého filmu příliš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vytahl z toho prilis protoze kdyz vysel prvni trailer na tf pred premoskou byl prosinec 2012 2 trailer byl hned v unoru 3 o mesic pozdeji timhle proste nesklamal de videt ze TF jsou zas tam kde maj bejt a do kina jdu na 100% protoze tenhle dil bdue podle meho nazoru asi nejlepsi i kdyz nejkradsi ale ty akce sou proste moc proto miluju tf maj nejlepsi vizualni efekkty de videt ze animatori od TF chtej zas dostat cenu za nejlepsi vizualni efekty :)

      Vymazat
    2. Kámo, zopakuj si gramatiku prvního stupně ZŠ ;)

      Vymazat
    3. pokud vim resi se tu tf ale ty ses asi dalsi decko co musi resit gramatiku se prober chlapecku :)

      Vymazat
  2. BTW top akce uz se tesim :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.