čtvrtek 15. května 2014

TRAILERY: Nejzajímavější od CBS je Scorpion!


A to je asi tak všechno. Ale posuďte sami.

Dnes nadešel čas pro CBS, dlouhodobou jedničku mezi staršími diváky, aby představila své nové seriály. A jak už jsme u této stanice zvyklí, čeká nás nějaká ta rodinná komedie a pár kriminálních a politických dramat. Nic převratného, ovšem kvalitně zpracovaného. Takováhle je tedy nabídka CBS:

Scorpion

Nákladné drama o skupině géniů, kteří spojí síly se speciálním agentem a společně bojují proti všemožným hrozbám. Nevypadá to špatně, ale mám obavy ohledně toho, kam se to může vyvíjet. Různých týmovek s plochými charaktery už máme dost.

NCIS: New Orleans

Je tady první letošní ždímačka úspěšné série. NCIS: New Orleans bude úplně o tom samém, o čem je NCIS. Akorát to bude v New Orleans a po dlouhé době titulní roli získá Scott Bakula.

Madam Secretary

Příběh vysoce postavené političky, která žongluje se svými pracovními povinnostmi a osobním životem. Jedná se vlastně o The Good Wife ale v politice. A Ježíšku na křížku! U toho traileru by usnula i nabuzená koza horská.

Stalker

Další z nových kriminálek. Tentokrát o dvojici vyšetřovatelů (Dylan McDermott a Maggie Q), kteří se věnují případům spojeným se stalkingem. Zatím to vypadá na klasiku - nesourodá dvojka detektivů, kteří se postupně sblíží a skončí spolu v posteli.

The McCarthys

CBS to každý rok zkouší s rodinnými sitcomy, v nichž se objeví nějaké to známější jméno. A rok co rok jim taková komedie vybouchne. Uvidíme, jestli to bude případ i pro tuto komedii o americké rozvětvené rodině bez nějaké velké hvězdy. Uvidíme, jak rychle to vybouchne.


Líbí se vám některý z nových seriálů CBS?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.