čtvrtek 15. května 2014

TRAILERY: ABC představuje hromadu novinek včetně muzikálové pohádky Galavant


ABC rodina vítá černochy, latinoameričany, ufony, zpívající rytíře i Číňany.

Zatím to máme na kvalitu trailerů 1:1. NBC se moc nevytáhla, FOX je v úplně jiné lize. Kam se zařadí ABC a první pohledy na její novinky?

How To Get Away With Murder

Shonda Rhimes je prostě pro ABC to samé, co byl Jaroslav Dietl pro Československou televizi. Letos vyjede další seriál, který doplní trojlístek ve složení - Vražda, Chirurgové a Skandál. V této novince půjde o příběh profesorky práv, která se svými studenty bude řešit případy vražd. Zatím to vypadá na Suits mixnuté Chirurgy.




Cristela

Seriál Cristela o mladé studentce práv Cristele to měl extrémně těžké, protože původně patřil jinému studiu, to ho s mastnou pokutou odprodalo ABC, která pilot nakonec ani natočit nechtěla. Ale producenti vzali vše do svých rukou, vzali peníze z pokuty, natočili pilot v kulisách Last Man Standing během pauz v natáčení a nakonec z toho prý byla nejlépe testovaná komedie sezóny. Já tam tedy žádný potenciál nevidím. Spíš jen přehrávající latinoamerickou herečku a spoustu rasistických vtípků. 




 Black-ish

Naštěstí další komedie nebude stavět na rasistických vtipech. Jo, aha! Ona je to černošská rodinná komedie s Laurencem Fishburnem. Tak to zapomeňte na tu první větu. Tohle bude celé založené na rasismu z úst černošských herců utahujících si z vlastní barvy pleti. Mně to zatím moc zábavné z traileru nepřijde.


Secrets and Lies

Kriminálka s kontinuálním příběhem o vyšetřování jedné vraždy. A taky to podle toho vypadá. Trochu vykrádačka Broadchurche. Jen bez charismatického hlavního hrdiny. Tady se ústřední policistka ani nenamáhá změnit v jednotlivých záběrech výraz tváře.


Manhattan Love Story

Typická vztahová komedie, která se od ostatních bude lišit jen tím, že uslyšíme voiceovery (aka myšlenky) obou hlavních postav.

Forever

Tohle je konečně zajímavý kousek. Mysteriózní seriál o muži, který se po své smrti pokaždé probudí spět k životu. V hlavní roli se navíc představí charismatický Ioan Gruffudd, kterého můžete znát z Fantastické čtyřky a z Ringeru. Svým způsobem půjde o Castla s trochou toho nadpřirozena. Ale vypadá to dobře.


Fresh Off The Boat

Ze všech nových komedií ABC s rasovým podtextem je tahle ta jediná, která mi nepřipadá vyloženě stupidní a navíc mě i několikrát upřímně rozesmála. A tak by mohl být příběh čínských imigrantů a hlavně jejich syna i celkem zábavný.

American Crime

Příběh o jedné vraždě, lidí do ní zapletených a soudním procesu. Moc lákavé to není. Ačkoli Timothy Hutton podává už v traileru mimořádné strhující výkon. Tak možná kvůli němu...

The Whispers

Seriál o mimozemské invazi (jak už jsme od Stevena Spielberga zvyklí). Tentokrát ufoni k napadení Země používají děti. Atmosféru to má, herecké výkony vypadají solidně. Uvidíme, co se z toho vyklube.

Selfie

Teď mě asi spousta fanoušků Doctora Who ukamenuje, ale já nikdy neměl rád Karen Gillan coby Amy jako Doktorovu společnici. A to z jednoho prostého důvodu - kdykoli Karen vidím, přijde mi jako pipina. A teď ji obsadili do komedie, kde se chová jako totální pipina. Ne, díky. Jediný zajímavý je na tom John Cho a jeho charisma.

Galavant

Když nevyšel pohádkový spin-off Once Upon A Time In Wonderland, tak si v ABC zřejmě řekli, že by mohl vyjít rozjuchaný pohádkový muzikál. No, tohle může dopadnout buď tak, že to bude geniální hit, nebo totální propadák. Ale upřímně, když Timothy Omuldson začal zpívat: "Chci ho střelit kuší, chci ho bodnout do oka.", spadl jsem smíchy ze židle.


Zaujala vás některá z upoutávek? A která vás spíš odpudila? Jakému seriálu dáte šanci?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.