čtvrtek 15. května 2014

TRAILERY: TNT vytahuje Knihovníky, Draca Malfoye a Poslední loď!


Co nového přinese kabelovka?
Upfronts není jen o celoplošných televizích. Pravidelně se této konference zúčastňuje i kabelovka TNT, která ohlásila velké změny a představila zajímavé seriálové novinky.

Proof

Příběh lékařky, která se ocitla na pokraji smrti a viděla cosi nevysvětlitelného. Od této události uběhlo několik let a vše se vrátilo do normálu, když vtom si ji vyžádá milionář, který od ní chce získat vědecký důkaz toho, co se s námi děje na pokraji smrti.


Public Morals

TNT to s tou změnou myslí vážně, protože na své poměry vytahuje překvapivě hutné mafiánsko-policejní drama z New Yorku šedesátých let. A zatím to vypadá dobře.

Murder in the First

Tady se TNT nechala inspirovat Killingem a připravila seriál o vyšetřování jedné vraždy, do které může být zapojený i "Draco Malfoy".



Legends

Čeká nás napínavý akční thriller se Seanem Beanem jakožto tajným agentem. Schválně jak dlouho v seriálu vydrží, než ho odpraví.

The Last Ship

Dlouho očekávaný seriál o lodi, jejíž posádka je jedinou nadějí na obnovu lidstva zdevastovaného smrtícím virem, je konečně tady. A zatím to nevypadá zle.

Librarians

Pokud máte rádi béčkové televizní filmy o neohroženém knihovníkovi Flynnu Carsenovi, tak je pro vás tenhle seriálový sequel povinností. A pozor, i přes vytíženost z práce na Falling Skies si svou roli Flynna Carsena v seriálu Noah Wyle zopakuje.


Zajímá vás nějaký seriál na kabelovce TNT?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.