sobota 22. března 2014

Kráska týdne: Odette Annable - Křehká slečna i nebezpečná divoška

Brunetka s hlubokými kukadly Odette svou kariéru nakopla díky filmu Monstrum z roku 2008, kde si zahrála jednu z hlavních rolí. Díky tomu o ni rychle stoupal zájem a začala se objevovat v dalších filmových projektech a seriálech, ale také jsme mohli slyšet její hlas ve hře Fallout 3.

V roce 2010 si zahrála jednu z hlavních ženských rolí v komedii Zase ona! a vrhla se také na televizní seriály jako Breaking In nebo Dr. House, kde v osmé řadě ztvárnila doktorku Jessicu Adams.

Naposledy jsme ji mohli vidět v seriálu Banshee jako hodně divokou indiánskou slečnu Nolu. Zatím není jasné, zda se objeví i ve řadě třetí, ale možnost tu je, protože se sice upsala seriálu Westside, ale ten stanice ABC nakonec nebude vysílat.

Odette za svůj zajímavý vzhled vděčí tomu, že se v její krvi mísí několik národností. Ze strany matky je to kubánská, ze strany otce poté italská a francouzská.

Odette je v současné době vdaná za herce Davea Annable, ale předtím byla zasnoubená s jiným hercem a to Trevorem Wrightem.







 

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.