sobota 16. listopadu 2013

Jak jsem poznal vaši matku: Dalších pár informací o chystatném spin-offu ke komediální hitovce

Sitcom Jak jsem poznal vaši matku se dočkal devíti řad, respektive finální devátá aktuálně běží na televizní stanici CBS. A přestože kvalitě jednotlivých sérií nebyla úplně konstantní, výsledky sledovanosti jsou natolik dobré, že by bylo velkým překvapením, kdyby se stanice nesnažila z tématu ještě něco vytěžit.

A překvapení se nekoná, nedávno bylo oznámeno, že se chystá spin-off nazvaný jednoduše How I Met Your Dad. Od té chvíle, jelikož nebylo k dispozici příliš informací, se spekulovalo, co od projektu čekat.


Nyní bylo prozrazeno pár zajímavostí, které se seriálu týkají. Tak především, konečně to bylo oficiálně potvrzeno - CBS objednala pilotní epizodu. Tu zajistí trojice Carter Bays, Craig Thomas (oba jsou spolutvůrci Jak jsem poznal vaši matku) a Emily Spivey. Trio napíše scénář k pilotní epizodě a také se o ni postarají jako výkonní producenti.

Ovšem jako mylná se ukázala být zpráva, že nová skupina přátel bude představena v závěrečném dílu Jak jsem poznal vaši matku. A mimochodem, partičku nováčků budou tvořit pouze ženské hrdinky.

Zatím se netuší, kdy seriál dorazí na obrazovky. Myslíte, že se z toho může vyklubat zábavná podívaná? Má How I Met Your Dad potenciál?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.