středa 22. července 2020

Trailer: Rogue - Megan Fox se vrací do akce!

Svého času platila za nejpřitažlivější ženu Hollywoodu. Ale pak poslala Michaela Baye do řitě a protože to není zrovna oscarová herečka, nabrala její kariéra sestupný směr. Chvíli to dokonce vypadalo, že se nad ní hollywoodské vody zavřely úplně, ale Megan Fox je zpátky, tasí drápky a jde do akce.

Vypadá to místy jako film od Michaela Baye (nebo spíš jeho levná kopie), hraje v tom dokonce Megan Fox, ale je to film režiséra Silent Hill: Revelations - což by měla být jako že pozitivní reklama. Nevím, neviděl jsem a na CSFD má zmíněný kus 48%, takže jde spíš o to svézt se na herní sérii Silent Hill - protože Rogue by měl být taky tak trošku horor. Po umělecké stránce to jistě hrozí, jinak je to ale spíš akční záležitost s hororovými prvky, kde se komando vedené ostřílenou vojandou O´Harovou (Megan Fox) utká při záchranné misi uprostřed savany nejen s gangem brutálních rebelů, ale i stejně nemilosrdnou smečkou lvů. Něco jako Duch a temnota ale v současnosti. Nebo Predátor ale s digitálními lvy. Nebo Vetřelci bez vetřelců a s Megan Fox místo Sigournye Weaver. Prostě to nevypadá úplně zle ale ani úplně dobře, protože Megan Fox je v taktickém oblečení stejně ,,přesvědčivá” jako digitální lvi, proti kterým bojuje. Ale víte co? Stejně dám Rogue nejspíš šanci, protože Megan... a protože trailer mi navzdory všemu nepřijde úplně blbý. Co na něj říkáte vy?



1 komentářů:

  1. Střihově je to vlastně docela slušný řemeslo, ale nemůžu se ubránit pocitu, že si tu někdo ukousnul příliš velký sousto. Výprava vypadá strašně levně, evidentně se šetřilo na tom, aby zbylo na lvy, ale ti stejně nevypadají dobře, ale zase kdyby se šetřilo ještě víc, už by se na to nedalo koukat...

    No prostě moc velký sousto, no..

    A ten colorgrading Meganina obličeje na konci je příšernej..

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.