sobota 24. května 2014

Kráska týdne: Megan Fox - Má ráda holky i kluky, raději hraje videohry, než aby flámovala a Baye přirovnala k Hitlerovi


Obvykle se do naší rubriky snažíme vybírat méně "profláknuté" krásky, ale jelikož se blíží premiéra Želvích ninjů, kde roli April ztvárnila Megan Fox, zvolili jsme jako "potěchu pro oko" pro tento týden právě ji.


Megan se narodila do přísné rodiny, takže její dětství rozhodně nebylo plné večírků a randění. Dokonce měla zákaz nejen s kýmkoliv chodit, ale ani nemohla zvát domů své kamarády. To asi nebylo snadné, pro dívku, která by si jinak mohla užívat zájmu ze strany většiny heterosexuálních mužů. Při pohledu na okolní obrázky asi netřeba upozorňovat, že Megan je prostě "kus". Za to možná vděčí tomu, že mezi předky má pěkný mix národností (anglická, skotská, francouzská, irská a dokonce indiánská).

Kromě plavání, se už od pěti let začala Megan věnovat tanci, ve třinácti se vrhla na modeling a dařilo se jí. Vyhrála několik modelingových ocenění. Je tak jasné, že kvůli vzhledu ji ve škole rozhodně nešikanovali. Ale ani tak nebyla zrovna oblíbená, sama sebe označovala za agresivní a prý byla také nenáviděná proto, že si rozuměla spíše s kluky než dívkami.

Její herecká kariéra začala už v patnácti letech, kdy se objevila ve filmu určeném pro videotrh Sestry na Bahamách. Následně se mihla například v seriálu Dva a půl chlapa nebo v Mizerech 2, ale byla to tak malá role, že Megan nebyla uvedena ani v titulcích.

Ve filmu Zpověď královny střední školy už ale nebyla jen bezejmenná kráska v pozadí. A stejně tak v seriálu Hope & Faith. Skutečný zlom ale přišel v roce 2007, kdy byla obsazena jako představitelka hlavní ženské postavy ve sci-fi spektáklu Michaela Baye Transformers.

V podstatě přes noc se z ní stal sexsymbol a podepsala smlouvu na další dva díly ze série. Ovšem, nakonec se objevila jen v jednom pokračování. Už během něj vznikla určitá kontroverze, když Bay nařídil Megan, aby přibrala pár kilo. A jejich neshody pokračovaly. Fox si totiž pustila pusu na špacír a prohlásila, že se Bay chová na place jako Hitler. Takové prohlášení samozřejmě nezůstalo bez odezvy a Baye se zastal i další herec z Transformers Shia LeBeouf. A nepřekvapivě se Megan ve třetím dílu Transformers neukázala. Bay ovšem prozradil, že to nebylo jeho rozhodnutí, ale trval na tom producent série Steven Spielberg.

Po Transformers se Megan příliš nedařilo. Filmy jako Jennifer´s Body nebo Jonah Hex si nevedly zrovna dobře a pokud si herečka zahrála ve chválených projektech, tak většinou vedlejší roli (Diktátor). Slyšet jsme ji mohli také v dokumentu o delfínech Na Nai'a Legend of the Dolphins.

Nakonec to ale bude zřejmě opět Bay, kdo znovu "nakopne" její kariéru. Megan se brzy představí jako April v hrané verzi legendárních Želvích ninjů, které právě Bay produkuje.

Osobní život herečky je docela klidný. Přestože se přiznala, že zkusila drogy, tak ji rozhodně neoslovují a není to nic pro ni. Oznámila také to, že je bisexuální. Dalo by se čekat, že je to královna večírků, ale ona prozradila, že není moc společenská, nerada chodí ven a raději je doma a hraje videohry.

A pokud jde o partnery, tak je nestřídá jako na běžícím páse. Od roku 2004 chodí s Brianem Austinem Greenem (David z Beverly Hills), v roce 2006 se zasnoubili. V roce 2009 sice zasnoubení zrušili, ale o rok později ho opět obnovili. V následujícím roce se vzali. Mají spolu dva syny, Noaha (narozen 2012) a Bodhiho (narozen 2014). Vychovávají také Kassiuse, což je syn Greena z předchozího vztahu.

Není překvapením, že Megan se objevila v hromadě časopisů (Maxim, GQ, FHM) a často figuruje v seznamech nejkrásnějších lidí. Kdo by to býval řekl, do dívky, kterou na střední neměl skoro nikdo rád a která raději doma hraje backgammon, než aby se vystavovala na večírcích.

Líbí se vám Megan nebo nechápete, proč kvůli ní tolik lidí "slintá"?









4 komentářů:

  1. Megan je kost :D nemyslim že existuje chlap kterýmu by se nelíbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo existuje, můj kamarád. Mám podezření jestli není homosexuál ;-)

      Vymazat
    2. No a mne se zase libi a klidne bych do ni sel a to sem homosexual ;-)

      Vymazat
    3. Jak je vidět, nikoho nenechává chladným :D určitě se líbí i ženám



      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.