čtvrtek 26. září 2019

Kevin Feige chystá nové Star Wars!

Byl by to super titulek na apríla, ale dnes není apríl a tohle je podle všeho pravda.

Kevin Feige chystá podle The Hollywood Reporter nový Star Wars film a už ho prezentoval vedení studia Disney včetně Kathleen Kennedyové. A jak ona, tak Bob Iger, Alan Horn a Alan Bergman jsou nadšení.

Zatím není jasné, kdy by měl film vzniknout a jaká přesně bude role Feigeho v jeho dalším vývoji - už dlouho se mluví o tom, že by převzal po Kennedyové Star Wars universum, až jí skončí smlouva, ale ta ji už jednou prodloužila a nikde není psáno, že ji neprodlouží znovu. Navíc Feige má své hlavní pískoviště u Marvelu, který asi jen tak neopustí a šéfovat dvě silné série by mohlo být i nad jeho síly. Přijít ale jen se svojím projektem a ostatním se nevěnovat, to je něco jiného. A je skvělá zpráva. Jednak je Feige zázračné dítě, kterému se prostě daří projekty dramaturgicky skvěle hlídat a navíc je to obrovský fanoušek Star Wars.

Potvrzeno! Čekají nás tři nové Star Wars filmy, ale počkáme si na ně

Feige se nikdy netajil tím, že Star Wars byly jeho první láska a velká inspirace, vždycky to ale vypadalo, že se to nepřeklopí do pracovního vztahu. Jenže teď nejen, že má po prezentaci svého projektu, ale mluví se i o tom, že je v kontaktu s jednou velkou hereckou hvězdou, které je jedna z rolí ve filmu šitá na míru. O koho jde můžeme zatím jen tipovat.

Pro fanoušky i samotný Lucasfilm a studio Disney jde každopádně o zprávu, která vlévá do žil optimismus. Star Wars se při zakončování Skywalker ságy lehce trápí a budoucnost je nejistá. Filmové spin-offy byly po propadáku Solo zaříznuty a přesunuty částečně do seriálové podoby, Rian Johnson sice dál vyvíjí svoji trilogii, ale hard core jádro fanoušků z toho nadšené není a svůj plán mají i D. B. Weiss a David Benioff, jenže ani ti nemají po závěru Game of Thrones nejlepší reputaci. Kevin Feige je tak doslova jménem, které by všem dodalo klid a Sílu.

Sbohem 20th Century Fox! TOP 10 filmových značek, které teď vlastní Disney

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.