čtvrtek 21. března 2019

Chystají tvůrci Hry o trůny filmové Star Wars: Knights of the Old Republic s Keanu Reevesem?

V době, kdy byl kolem Star Wars hype (před premiérou Last Jedi) bylo oznámeno, že se chystají hned dvě trilogie. Jednu přiklepli u Disneyho Rianu Johnsonovi, protože byli nadšení ze spolupráce s ním a druhou schválili scenáristické dvojici David Benioff a D. B . Weiss, která si udělala skvělé jméno na Game of Thrones. A teď začínají ven prosakovat první novinky právě o jejich práci.

Informaci získal server Star Wars News Net od údajného člena štábu, takže to berte s nadhledem, ale proč bychom se koneckonců nemohli zasnít. Podle zdroje by natáčení druhé trilogie od Benioffa a Weisse mělo začít už letos na podzim. Co je ale důležitější, děj by se měl odehrávat ve stejné době jako legendární hra Knights of The Old Republic (aka KOTOR) - tedy téměř 4000 let před událostmi kolem rodiny Skywalkerů.

V tu chvíli se okamžitě fantazie fanoušků rozjela naplno. Kdo bude hrát postavu Darth Revana? Odpověď byla vcelku jasná, protože už o ní fandové mluví mnohem déle než posledních pár dní. Keanu Reeves.



Bylo by to úžasné, o tom není pochyb. Reeves by navíc nepochybně diváky přitáhl, takže pro Disneyho by ani nešlo o sázku na nejistotu. Zda na něco takového ale dojde, to se dozvíme postupem času. První detaily by mohly zaznít během druhého dubnového víkendu, kdy se koná Star Wars Celebration. Tam bychom měli dostat nejen první trailer k Abramsovu završení celé Skywalker ságy, ale zřejmě i trailer k seriálu Mandalorian a také nějaký drobný update k tomu, co chystají Benioff s Weissem (a Rian Johnson). Pozornost bude ale nepochybně upřená na Epizodu IX, takže nějaké ohlášení jmen herců nečekejme, pro začátek by aspoň stačilo vědět, co je pravdy na informaci o časovém zasazení děje do časů KOTOR. 

P. S: Pokud to nebude Reeves, pak je prý ve hře ženská verze.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.