středa 16. ledna 2019

Teaser: Ghostbusters 3 nás čekají už za rok!

I ain't afraid of no ghosts!


Po neúspěchu ženské verze Ghostbusters to vypadalo, že je s pokusy o resuscitaci oblíbené značky konec, ale opak je pravdou. V SONY se profackovali a jak to tak vypadá, vzali to za lepší konec. Včera totiž vyšlo najevo, že už nějakou dobu pracoval režisér Jason Reitman, syn Ivana Reitmana (slovenského rodáka a režiséra původních dvou dílů) na třetím dílu, který se bude odehrávat v původním světě Krotitelů duchů a nebude mít s ženským rebootem nic společného. Současně ale Jason Reitman napsal na sociální sítě, že děj se bude odehrávat v současnosti. Kdo se vrátí nebo nevrátí z původní sestavy také není známo, jisté je, že to nebude jeden z trojice hlavních ghostbusterů Harold Ramis, který zemřel v roce 2014. Naopak je dost pravděpodobné, že studio si bude chtít pojistit komerční úspěch filmu a vyplatí tučný šek Danu Aykroydovi a Billu Murrayovi (a dost možná i Sigourney Weaver). A to nejlepší na konec - máme tu oficiální ohlašovací teaser, který nás láká na rok 2020. A i když se děj bude odehrávat v současnosti, ta správná 80s´atmosféra tam je!

Scénář napsal Jason Reitman společně s Gilem Kenanem, který stojí jako scenárista za filmy Monster House a remakem Poltergeista. Ivan Reitman bude producentem.

Přihlaste se, kdo tehdy viděl jedničku a dvojku v kině:-) Jasonovi Reitmanovi bylo šest, když se byl podívat na place, co to tatínek točí za bláznivinu. Kolik bylo v roce 1984, v době prvních Krotitelů, vám?



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.