úterý 11. prosince 2018

Trailer: Triple Frontier - Affleck, Hunnam, Isaac, Hedlund a Pascal přicházejí okrást drogový kartel

Roky bojovali za vlast, teď si řekli, že je na čase, aby se postarali o sebe. To vše ve hvězdně obsazeném akčním filmu o jedné neobyčejné loupeži.

Hvězdnější obsazení by se už možná ani dohromady dát nedalo - alespoň pokud se bavíme o posledních zhruba deseti letech. Ben Affleck, Charlie Hunnam, Oscar Isaac, Pedro Pascal a Garret Hedlund si zahrají partičku vojáků, kteří se vydávají okrást drogový kartel. A samozřejmě, věci nepůjdou podle plánu.

Triple Frontier je film, o kterém jste možná neslyšeli, ale který toho má dost za sebou. Vývojovým peklem si totiž procházel téměř 10 let a herců, kteří se v něm měli objevit, byla celá fronta včetně takových jmen jako Johnny Depp, Will Smith nebo Tom Hanks. Jako poslední ho opustili v dubnu Tom Hardy a  Channing Tatum. V tu chvíli začal o své účasti jednat Ben Affleck a věci se daly do pohybu. Původně film měla točit samotná Kathryn Bigelow, protože mělo jít o pokračování dramatu Hurt Locker, ale nakonec je pod ním režijně podepsán J. C. Chandor. Dočkat bychom se měli v březnu na Netflixu.

1 komentářů:

  1. Gorilla.cz is a popular Czech online retailer known for its competitive prices, wide selection, and excellent customer service. Despite receiving positive reviews, some customers have reported slow delivery times, damaged products, difficulty returning items, and slow response times. Despite these issues, Gorilla.cz remains a reliable and reputable option for those seeking a wide selection of products at competitive prices. However, it is crucial to be aware of potential issues such as slow delivery times and difficulty returning items before placing an order.motorcycle accident attorney

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.