neděle 14. října 2018

Tržby: Venom dál vládne kinům po celém světě, rozdrtil i Goslinga

Venom jede, jede a zdá se, že ho jen tak něco nezastaví.


Poté, co minulý týden pozitivně šokoval všechny včetně odborníků ze SONY, Venom neztrácí dech a o tomto víkendu si připsal další skvělé tržby.

 V USA spadl v tržbách o 55% (podobně jako ve svém druhém týdnu např. Logan), nasbíral 35,7 milionu dolarů, ve zbytku světa dalších 69,7 milionu. To posunulo jeho celkové tržby z USA na 142,8 milionu, ze zbytku světa 235,3 a celkově je na 378,1 milionu. To z něj dělá šampiona, který by se mohl stát nejúspěšnějším filmem SONY za rok 2018 (zatím je jím Hotel Transylvania 3 s 516 mil.).

Dobře si vede i A Star is Born, kterému klesly tržby dokonce jen o 34,7%. Celkově má film z USA 94 mil, ze světa 41,2. S rozpočtem 36 milionů je tak už v klidu a bude čekat, zda dostane Oscary a kolikrát své náklady s nimi nebo bez nich znásobí.

Teprve na třetím místě je první premiéra - První člověk s Ryanem Goslingem. 16,5 milionu není průšvih, ale ani žádné překvapení - je to ale polovina z tržeb Venoma. Podobně v roce 2015 otvíral Most špionů, který nakonec nasbíral v USA celkem 72 milionu a Universal doufá, že by to mohlo dopadnout v případě Prvního člověka podobně. Recenzenti chválí, v Cinemascore mu diváci dávají B+ (což je jen o něco horší než čisté A u Mostu špionů), takže teoreticky by to mělo vyjít.

Na čtvrtém místě je Husí kůže 2 a poslední premiéra týdne, Zlý časy v El Royale, se do TOP 5 nedostala, diváci jí dali v Cinemascore B- a tak to vypadá, že film čekají opravdu zlé a těžké časy.

1 komentářů:

  1. Film jsem ještě neviděl, ale pokaždé když diváci ukáží se neřídí tím co píší recenzenti je to prostě super :-)!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.