pondělí 15. října 2018

Video: Je tohle nový James Bond? Richard Madden na sebe znovu upozornil v seriálu Bodyguard

Nějakou dobu na svých bedrech táhl velkou část Hry o trůny. Pak měl ale jeho Robb Stark svatbu a Madden musel najít jinou cestu pro svoji hereckou kariéru. Bude z něho nový James Bond?

Internet včera a dnes zaplavila vlna článků o tom, že Richard Madden je nejžhavějším kandidátem na Jamese Bonda. Samozřejmě je to zpráva nepotvrzená a rovnou si řekněme, že jde nejspíš o kachnu, kterou do světa vypustil bulvár poté, co viděl upoutávku na "nový" Maddenův seriál Bodyguard. V něm totiž Madden agenta hraje a tak některým lidem začala pracovat fantazie (pokud to není celé pr kampaň Netflixu, který by takto na seriál upozornil víc než sebenákladnější kampaní). Vy se každopádně nenechte zprávami o Bondovi rozrušovat a berte to spíš jako pozvánku ke sledování Bodyguarda.

Bodyguard přitom není úplná novinka a dokonce to ani není seriál Netflixu. Je to produkt BBC, který se na obrazovky dostal koncem léta 2018, poslední díl se vysílal 23. září a po mnoha letech přepsal rekordy ve sledovanosti. Jde o nejsledovanější nový seriál od roku 2008. Netflix pouze získal práva pro distribuci v zahraničí.

Pokud trochu sledujete britskou seriálovou scénu, tak vás určitě potěší fakt, že tvůrcem Bodyguarda je Jed Mercurio, který napsal i skvělou krimi sérii Line of Duty (pokud jste neviděli, tak rozhodně také doporučuji).

A už jen jako třešinka na dortu je tu fakt, že Richard Madden si zahrál v tak trochu maskované bondovce Bastille Day po boku jiného žhavého kandidáta na Bonda - Idrise Elby. Vůbec bych se ale nedivil, kdyby si nakonec agenta 007 nakonec zahrál někdo úplně jiný.

2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.