pátek 16. března 2018

Trailer: Avengers: Infinity War - poklekněte před Thanosem, ultimátní bitva začíná

Už se to blíží, už to nejde zastavit. Thanos přichází a jeho pěst v rukavici osazené infinity kameny drtí, co jí přijde do cesty.  Avengers, třeste se.

Miliarda a půl minimálně by měla padnout poté, co Thanos vstoupí se svými vojsky na Zem a Avengers se mu tváří v tvář postaví - odhodlaní, ale nejednotní a předurčení k porážce. Dokáží svůj osud i osud celého lidstva zvrátit? Nakonec se to podaří, ale sázka na to, že to bude v Avengers: Inifnity War by se nemusela vyplatit. Dá se spíš čekat, že v lepším případě Avengers budou poraženi, ale budeme svědky záblesku naděje v podobě nějakého dílčího vítězství či nečekané posily, v tom horším případě je opustíme zdecimované a totálně zlomené, aby se vše nakonec rozlousklo až v Avengers 4. Každopádně, těším se i když mi táhne už na 43:-)




6 komentářů:

  1. Mám husí kůži až na ža..du!

    OdpovědětVymazat
  2. Jak je mozne ze cap ke konci traileru zastavi thanosovi ruku? Tak silny neni ne? Nlje mozne ze kdyz prijel na wakandu, tak ho black oanther posilil tim svym serem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze Capovo serum je lepsi nez to pantherovo. Thanos si s nim pravdebpodobne jen hraje (jako kdyz si dite dava paku s dospelim clovekem :D )

      Vymazat
  3. Ja to spis myslel tak ze capo svou dosavadni silu zvysil jeste tim pantherovym serem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SPOILER k Black Panther........................ On uz ale zadny serum navic nema. Vsechny kytky ze kterych se vyrabi serum byly zniceny.

      Vymazat
    2. Ale Cap prisiel so Wakandy pred tym ako boli znicene kvety ;)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.